Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Rex Mr. Rex
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Shenzhen Cartrend Technology Co, Ltd

panas produk

Info parusahaan

Shenzhen Cartrend Technology Co, Ltd

  • Jenis usaha:

    Manufacturer

  • Main Produk:

    Electronics mobil , Bagian otomotif , Testers mobil , Automotive diagnostik , Equipments garasi , Performance Automobile

  • ékspor Perséntase:

    81% - 90%

  • taun Didirikeun:

    2014

anyar produk

Kirim surélék Panalungtikan

Tel:86-755-23344846

Fax:

Hapé:+8618126486421Contact me with Whatsapp

email:info@cartrendthings.com

alamat:BaoAn, Shenzhen, Guangdong

mobile Loka

imah

Phone

Tentang Kami

panalungtikan