Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Rex Mr. Rex
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-23344846 email:info@cartrendthings.com
Home > Tentang Kami
Tentang Kami
Kami produsén tinggi-tech na supplier tina parabot diagnostik, equipments garasi, éléktronika mobil jeung asesoris di pasar otomotif. Kusabab yayasan urang, urang geus komitmen pikeun nyieun nilai jangka panjang maksimum ka konsumén di sakuliah dunya. produk jeung jasa kami nu dirancang pikeun narik minat, ngaronjatkeun kualitas hirup, sarta ngabantu conserve sumberdaya alam. Urang rék nganteurkeun kualitas alus jeung reliabilitas. Urang rék nyieun téhnologi anu nimukeun pikeun hirup. Simkuring hoyong ngahemat waktos na duit nasabah urang. Simkuring hoyong tumuwuh nepi bareng jeung konsumén urang. Simkuring hoyong gaduh kerjasama istilah panjang kalayan mitra urang. Simkuring hoyong janten pilihan pangalusna anjeun.

Jenis usaha : Manufacturer

Range produk : Auto Parts , Auto Repair Equipment & Tools , Car Electronics

Produk / Service : Electronics mobil , Bagian otomotif , Testers mobil , Automotive diagnostik , Equipments garasi , Performance Automobile

total karyawan : 5~50

Ibu (Million AS $) : 10,000RMB

taun Didirikeun : 2014

Sertipikat : GSV , ISO/TS16949 , ISO10012 , ISO9001 , CCC , CE , EMC , FCC , REACH , TUV , UL

Alamat parusahaan : HCD Building, Chuangye Road, BaoAn, Shenzhen, Guangdong, China

moreCompany Capacity
Kamampuh dagang

Émbaran dagang

Incoterm : FOB

Terms of Payment : T/T,Paypal,Money Gram,Western Union

Rata Time Diterangkeun : Peak season lead time:One month
Off season lead time :Within 15 workday

Penjualan taunan Jilid (Million AS $) : US$5 Million - US$10 Million

Meuli Jilid taunan (Million AS $) : US$2.5 Million - US$5 Million

Émbaran ékspor

ékspor Perséntase : 81% - 90%

Pasar utama : Africa , Americas , Asia , Caribbean , East Europe , Europe , Middle East , North Europe , Oceania , West Europe

Nearest Port : Shenzhen

Impor & Ékspor Mode: Exportation via agénsi

Kamampuh produksi

No of Galur Produksi :6

No of QC Staf :5 -10 People

Layanan OEM disadiakeun :yes

Pabrik Ukuran (Sq.meters) :1,000-3,000 square meters

pabrik lokasi :Dongguan, Guangdong

moreMain Produk
Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan