Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Rex Mr. Rex
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-23344846 email:info@cartrendthings.com
Home > produk > Vehicle Electronics > Audi Android GPS Napigasi
Service online
Rex
ngahubungan Kiwari

Audi Android GPS Napigasi

Kategori produk tina Audi Android GPS Napigasi, kami pabrik husus ti Cina, Audi Android GPS Napigasi, Audi GPS Napigasi suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina GPS Napigasi Pikeun Audi R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Audi Android GPS Napigasi suppliers

Cartrend 10,25 inci Audi Android layar toél GPS tampilan navigasi geus dimekarkeun pikeun ngaganti Monitor pabrik. Kalawan 1.4GHz quad core CPU, 1GB RAM, pamuter multimédia Audi Android anyar ngarojong loba fungsi tiis, kaasup navigasi GPS, hotspot 3G / 4G WiFi babagi internét, Google Play toko, link eunteung layar, Bluetooth leungeun panggero telepon bébas, video , musik. Salian ti eta, ngajaga mobil fungsi aslina kawas kontrol kabayang mobil steering. Antarbeungeut mobil aslina ieu terpadu dina Menu dina panganteur Android. Anjeun tiasa asupkeun ngagunakeun fungsi aslina ku menu anu.

10.25 inch Audi Android touch screen GPS navigation multimedia player

Pamuter Audi Android nyadiakeun plugs sarua jeung kabel saperti anu ti mobil aslina. instalasi keur saukur nyolok jeung muter. Anjeun don`t kudu motong kabel mobil aslina. layar rampa Cartend Audi diterapkeun keur model mobil kayaning A4L, A5, A6, A3, Q5, Q7.

spésifikasi utama

CPU 1.4GHz quad core

RAM 1GB

ROM 16GB internal Mémori

Layar 10,25 inci HD 1280 * 480 kapasitif Toel layar

OS Android 5.1

jaringan WiFi

Kartu TF Dua liang SD / Kartu

port USB port Hiji USB

Kaméra Hiji input kaméra (RCA port)

Mikropon Panyungsi-di mikropon

panarima GPS panarima GPS kaluar

Bluetooth Panyungsi-di

WiFi Panyungsi-di

Basa OSD: basa Inggris, Walanda, Perancis, Jerman, Italia, Korea, Polandia, Portugis, Rusia, Serbia, Spanyol, Swedia, Turki

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan