Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Rex Mr. Rex
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-23344846 email:info@cartrendthings.com
Home > produk > Vehicle Electronics > Audi Android GPS Napigasi > layar rampa LHD Unit calakan Automobile Kepala pikeun Audi
layar rampa LHD Unit calakan Automobile Kepala pikeun Audi
  • layar rampa LHD Unit calakan Automobile Kepala pikeun Audi

layar rampa LHD Unit calakan Automobile Kepala pikeun Audi

    Type pamayaran: T/T,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF
    Waktos pangiriman: 8 Poé

Info dasar

Model No.: CE0041

Additional Info

bungkusan: karton

kandaraan: Ocean,Air

palabuhan: Shenzhen,Guangzhou,Shanghai

Panjelasan Produk

1 0,25 "tampilan Android pikeun Audi Q7 2006 2013 layar LHD touch GPS Napigasi radio stereo pamuter dash multimédia


UI Friendly
Android Audi Q70613 UI


Fitur sarta Fungsi:

  1. Layar kapasitif 10,25 inci, resolusi luhur 1280 * 480

  2. 1.4GHz quad core CPU, 1G RAM, 16G ROM

  3. Tilu métode operasi: layar Toel + origianl mobil MMI

  4. Gauges LCD on layar

  5. Panto teu gera katutup

  6. Teu ngagem korsi sabuk warning

  7. Inpo tampilan mobil

  8. Maén 1080p video

  9. Maén audio lossless

  10. Rojongan software navigasi kawas peta Google

  11. Rojongan kontrol kabayang mobil steering

  12. Ngarojong video reversee kalawan reversing lintasan

  13. Rojongan link eunteung layar

  14. Diwangun-di Bluetooth

  15. Diwangun-di Wi-Fi

  16. Ngarojong sistem aslina tur tetep fungsi aslina tina mobil

  17. Instalasi gampang tanpa ruksakna mobil

OSD Langauge: basa Inggris, Cina

Catetan:

① Micro slot kartu SD, kartu rojongan nepi ka 32G
Slot kartu ② Sim, teu dianggo kalayan kartu sim luar Cina Daratan
③ Reset konci
④ mic

Pakét kaasup:

Pakét ngawengku pamuter média navigasi Android, Gunung braket, GPS atenna, sambungan kabel Power, kabel USB.

saatos Instalasi

Android Audi Q70613


Categories produk : Vehicle Electronics > Audi Android GPS Napigasi

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Rex
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan