Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Rex Mr. Rex
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-23344846 email:info@cartrendthings.com
Home > produk > Vehicle Electronics > Audi Android GPS Napigasi > Calakan Monitor Motor pikeun Audi Q3 2013 nepi 2018
Calakan Monitor Motor pikeun Audi Q3 2013 nepi 2018
  • Calakan Monitor Motor pikeun Audi Q3 2013 nepi 2018

Calakan Monitor Motor pikeun Audi Q3 2013 nepi 2018

    Type pamayaran: T/T,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF
    Waktos pangiriman: 8 Poé

Info dasar

Model No.: CE0042

Additional Info

bungkusan: karton

kandaraan: Ocean,Air

palabuhan: Shenzhen,Guangzhou,Shanghai

Panjelasan Produk

8.8 "tampilan Android pikeun Audi Q3 2013 nepi 2018 layar toél GPS Napigasi radio stereo pamuter dash multimédia

highlights:

  1. Layar kapasitif 8.8 inci, resolusi luhur 1280 * 480

  2. 1.4GHz quad core CPU, 1G RAM, 16G ROM

  3. Tilu métode operasi: layar Toel + origianl mobil MMI

  4. Gauges LCD on layar

  5. Panto teu gera katutup

  6. Teu ngagem korsi sabuk warning

  7. Inpo tampilan mobil

  8. Maén 1080p video

  9. Maén audio lossless

  10. Rojongan software navigasi kawas peta Google

  11. Rojongan kontrol kabayang mobil steering

  12. Ngarojong video reversee kalawan reversing lintasan

  13. Rojongan link eunteung layar

  14. Diwangun-di Bluetooth

  15. Diwangun-di Wi-Fi

  16. Ngarojong sistem aslina tur tetep fungsi aslina tina mobil

  17. Instalasi gampang tanpa ruksakna mobil

OSD Langauge: basa Inggris, Cina, Jerman, Italia, jeung sajabana

Catetan:

① Micro slot kartu SD, kartu rojongan nepi ka 32G
Slot kartu ② Sim, teu dianggo kalayan kartu sim luar Cina Daratan
③ Reset konci
④ mic

UI Friendly
Android Audi A6L0511 UI


Pakét kaasup:

Pakét ngawengku media pamuter navigasi Android, Gunung bracket, antena GPS, sambungan kabel Power, kabel USB.

saatos Instalasi

Android Audi A6L0511 After Installation


Categories produk : Vehicle Electronics > Audi Android GPS Napigasi

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Rex
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan