Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Rex Mr. Rex
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-23344846 email:info@cartrendthings.com
Home > produk > Vehicle Electronics > Audi Android GPS Napigasi > Wahana layar sentral jeung fungsi navigasi keur Audi A3 2013
Wahana layar sentral jeung fungsi navigasi keur Audi A3 2013
  • Wahana layar sentral jeung fungsi navigasi keur Audi A3 2013

Wahana layar sentral jeung fungsi navigasi keur Audi A3 2013

    Type pamayaran: T/T,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF
    Waktos pangiriman: 8 Poé

Info dasar

Model No.: CE0045

Additional Info

bungkusan: karton

kandaraan: Ocean,Air

palabuhan: Shenzhen,Guangzhou,Shanghai

Panjelasan Produk

8.8 "layar toél 1280 * 480 Android GPS Napigasi radio stereo dash multimédia pamuter pikeun Audi A3 2013 nepi 2018


UI jeung fungsi:

Android Audi A31318 UI



Fitur:

  1. Layar kapasitif 10,25 inci, resolusi luhur 1280 * 480

  2. 1.4GHz quad core CPU, 1G RAM, 16G ROM

  3. Tilu métode operasi: layar Toel + origianl mobil MMI

  4. Gauges LCD on layar

  5. Panto teu gera katutup

  6. Teu ngagem korsi sabuk warning

  7. Inpo tampilan mobil

  8. Maén 1080p video

  9. Maén audio lossless

  10. Rojongan software navigasi kawas peta Google

  11. Rojongan kontrol kabayang mobil steering

  12. Ngarojong video reversee kalawan reversing lintasan

  13. Rojongan link eunteung layar

  14. Diwangun-di Bluetooth

  15. Diwangun-di Wi-Fi

  16. Ngarojong sistem aslina tur tetep fungsi aslina tina mobil

  17. Instalasi gampang tanpa ruksakna mobil

OSD Langauge: basa Inggris, Cina

Catetan:

① Micro slot kartu SD, kartu rojongan nepi ka 32G
Slot kartu ② Sim, teu dianggo kalayan kartu sim luar Cina Daratan
③ Reset konci
④ mic

saatos Instalasi

Android Audi A31318 after installation


Categories produk : Vehicle Electronics > Audi Android GPS Napigasi

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Rex
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan