Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Rex Mr. Rex
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-23344846 email:info@cartrendthings.com
Home > produk > Vehicle Electronics > Audi Android GPS Napigasi > Android 8 '' VW pamuter audio rojongan SWC
Android 8 '' VW pamuter audio rojongan SWC
Android 8 '' VW pamuter audio rojongan SWC
  • Android 8 '' VW pamuter audio rojongan SWC
  • Android 8 '' VW pamuter audio rojongan SWC

Android 8 '' VW pamuter audio rojongan SWC

Info dasar

Model No.: 8785GB

Additional Info

merek: Cartrend

Tempat Asal: Guangdong, Cina (Daratan)

Panjelasan Produk


Android audio pamuter 8 '' Volkswagen mobil keur VW polo / Jetta / passat kalawan AM Rojongan / FM kontrol kabayang steering DVD GPS


Gambar pikeun némbongkeun Anjeun fungsi sarta fitur:


Categories produk : Vehicle Electronics > Audi Android GPS Napigasi

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Rex
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan