Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Rex Mr. Rex
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-23344846 email:info@cartrendthings.com
Home > produk > Vehicle Electronics > Audi Android GPS Napigasi > otomatis GPS pamuter DVD ritel pikeun A4 audi / S4 / rs4
otomatis GPS pamuter DVD ritel pikeun A4 audi / S4 / rs4
  • otomatis GPS pamuter DVD ritel pikeun A4 audi / S4 / rs4

otomatis GPS pamuter DVD ritel pikeun A4 audi / S4 / rs4

    Type pamayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA,CPT
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 3 Poé

Info dasar

Model No.: 8745

Additional Info

bungkusan: Geulis Packing: kotak warna. 1 PCS per kotak. 2 buleud unggal karton. Ukuran karton: 48 * 28,3 * 32 (cm)

kakuwatan keur ngasilkeun: 100sets/day

merek: OEM / Cartrend

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Guangdong, Cina (Daratan)

Kamampuhan suplai: 10000sets/month

Sertipikat: ISO9001

palabuhan: Shenzhen,Guangzhou

Panjelasan Produk

Android 5.1 / 1.6 GHz mobil DVD GPS Pikeun A4 audi / S4 / rs4 otomatis GPS pamuter DVD

sorot


Product Model

8745

Screen Size

7 inch

OS

Android 5.1.1

Touch Panel

Resistive Touch Screen

RAM

DDR3,1G

Certification

CE,Production License

CPU

4 core ,1.6GHZ

Warranty

1 years

Extend Memory Hard Disk

500GB

GPS Map

2D/3D

Time Display

12/24H

MOQ

1 Piece

DVD Player Box

Built-in

USB

Yes

Original Car Radio&CD

support

Special Functions

Reversing video,dvr 


Fits pikeun audi A4 / S4 / rs4 (2002--2008)

spésifikasi

1) ngarojong husus 1 DIN DVD, rojongan touch (pilihan)

2) ngarojong TV digital (pilihan)

3) Rojongan 3G Internet, sambungan WiFi, rupa-rupa aksés USB / sambungan telepon Android, bari nyadiakeun WiFi hotspot pikeun sambungan internét alat nu bagerak lianna.

4) Ngarojong rupa-rupa format vidéo: MPEG-1, MPEG-2, video MPEG-4, H264, H263, VC1, RV, RMVB, Divx, Sorenson narik, VP8, AVS Stewam jsb

5) Ngarojong rupa-rupa format audio: MP5, MP3, MP2, AAC, OGG, Nyai, WAV, FLAC, kunyuk, jsb

6) ngarojong dua golongan panganteur USB2.0, salah group ngarojong OTG-USB, 2 grup tina panganteur SD-kartu, 4 komunikasi serial

7) panganteur, hiji set 12S panganteur audio digital, susunan 24-bit RGB video digital panganteur kaluaran sinyal Liwat panganteur SD Kartu / USB pikeun ngamutahirkeun sistem

8) Optionally ngundeur tur masang software aplikasi APK

9) fungsi bisa Bus kotak maca tatanda:

a, ngarojong multi-fungsi kontrol kabayang hiburan steering

b, decoding kaluaran Priangan

c, decoding reversing kaluaran kontrol

d, decoding katerangan kaluaran kontrol

e, decoding marake kaluaran deteksi f, ngarojong mobil aslina tampilan informasi audio (sabagean ngarojong)


Fungsi pilihan:

1) DVB-T / ISDB-T / ATSC

2) Rear Témbongkeun kaméra

3) DVR

4) SD Card kalayan GPS Peta


Fitur:
Fungsi 1.Reversing Lagu
Fungsi 2.Fiber decoder (Goréng)
3.7.0 "layar kapasitif
4.DVR:USB Port (PC Standar)


item Gambar







Categories produk : Vehicle Electronics > Audi Android GPS Napigasi

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Rex
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan