Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Rex Mr. Rex
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-23344846 email:info@cartrendthings.com
Home > produk > Vehicle Electronics > Audi Android GPS Napigasi > Toel Screen 7inch Android System Audi
Toel Screen 7inch Android System Audi
Toel Screen 7inch Android System Audi
Toel Screen 7inch Android System Audi
Toel Screen 7inch Android System Audi
Toel Screen 7inch Android System Audi
Toel Screen 7inch Android System Audi
  • Toel Screen 7inch Android System Audi
  • Toel Screen 7inch Android System Audi
  • Toel Screen 7inch Android System Audi
  • Toel Screen 7inch Android System Audi
  • Toel Screen 7inch Android System Audi
  • Toel Screen 7inch Android System Audi

Toel Screen 7inch Android System Audi

    Type pamayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA,CPT
    Mnt. pesenan: 1 Set/Sets
    Waktos pangiriman: 3 Poé

Info dasar

Model No.: HL-8796GB

Additional Info

bungkusan: salah PCS keur kado giftevery opat keur karton a

kakuwatan keur ngasilkeun: 100sets/day

merek: OEM / Cartrend

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Guangdong, Cina (Daratan)

Kamampuhan suplai: 10000sets/month

Sertipikat: ISO9001

palabuhan: Shenzhen,Guangzhou

Panjelasan Produk

7inch HD Toel Screen Android System Carplay GPS Car Radio Double Din DVD Supplier


Fits pikeun Audi A3 (2003-2013)
Audi S3 (2003-2011)
Fitur:
1, High Speed CPU processor, Android 7.1
2, quad-core Cortex-A9, Frékuénsi nepi ka 1.6GHz, flash: 16G
3,600Mhz Mali-400 mp4 GPU, 600MHz Frékuénsi
4, Low leakage, kinerja tinggi téhnologi 28nm HKMG
5, gudang speed High, RAM DDR3 1GB
6,16GB Applied speed tinggi eMMC Flash, ROM 16GB
7,1024 * 600 sarta 800 * 480 resolusi dirojong
8, dirojong format pidio: MPEG-1, MPEG-2, video MPEG-4, H264, H263, VC1, RV, RMVB, DivX, Sorenson narik, VP8, AVS Stream jsb
9 Dua palabuhan USB2.0, salah sahijina ngarojong OTG-USB, dua palabuhan kartu SD
10, layar capacitance touch
11 Ngarojong rupa-rupa format audio: MP5, MP3, MP2, AAC, OGG, Nyai, WAV, FLAC, kunyuk, jsb
12, ningkatkeun via SD atanapi port USB
13 ngarojong rupa-rupa aksés Internet kawas aksés 3G Internet, sambungan WiFi, USB / sambungan telepon Android, bari nyadiakeun WiFi hotspot pikeun aksés Internet alat nu bagerak sejenna dina kendaraan.
14, Loba program aplikasi Android bisa diundeur.
15, ngarojong 3D peta navigasi digital,
16, reversing fungsi video, reversing lagu, recorder nyetir (pilihan)
17 ngarojong iPod, touch, iphone4, iphone4S tur loba konéksi alat lianna.
18 Picture: rojongan format JPEG, GIF, PNG, file BMP
19, Rojongan bluetooth, DVD, FM / AM Radio, RDS
20,1080P HD video maca tatanda maén via Card TF / USB
21, cocog sareng éksternal 1000GB hard disk via port USB
22 Dupi Bus maca tatanda kotak fungsi:
a, ngarojong multi-fungsi kontrol kabayang hiburan steering
b, decoding kaluaran Priangan
c, decoding reversing kaluaran kontrol
d, decoding katerangan kaluaran kontrol
e, decoding marake kaluaran deteksi
f, ngarojong mobil aslina tampilan informasi audio (sabagean ngarojong)
Fungsi pilihan:
1) DVB-T / ISDB-T / ATSC
2) Rear Témbongkeun kaméra
3) DVR
4) DAB
5) SD Card kalayan GPS Peta
bahan supplier:
1) CPU: STM32F091VCTX AS
2) Audio IC: BD3702 FV ROHM Japan
3) Stabilivolt IC: BD3930 FP ROHM Japan
4) lampu IC: AT24C08 ATMEL AS
5) decoding IC: SPHE8202VGQ Taiwan
6) panguat IC: TDA7388 Éropa
7) sirah DVD optik: Sanyō

Categories produk : Vehicle Electronics > Audi Android GPS Napigasi

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Rex
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan