Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Rex Mr. Rex
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-23344846 email:info@cartrendthings.com
Home > produk > Mobil diagnostik Pakakas & Testers > Automotive DMM
Service online
Rex
ngahubungan Kiwari

Automotive DMM

Kategori produk tina Automotive DMM, kami pabrik husus ti Cina, Automotive Dmm, mirah Multimeter suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina digital Multimeter R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Automotive DMM suppliers


otomotif MULTIMETER

USB numbu ka PC
Nyambungkeun kabel data USB nu disadiakeun sareng méter ka terminal di luhureun méter, sambungkeun tungtung nu sejen kabel kieu ka port USB komputer. Komputer bakal ajakan nu hiji hardware anyar geus kapanggih jeung supir USB bakal dipasang otomatis.

spésifikasi

FITUR
· 3 3/4-angka lampu LCD, kalawan max a. bacaan tina 3999
· Manual na autoranging modeu  
· Huni Angle, ukur Tacho  
· Mode relatif  
· Otomatis kakuatan kaluar  
· Mode Data-ditahan  
· Indikasi polaritasna  
· Indikasi Overrange  
· Indikasi batré Low  
· Tumbu ka PC  
· Jeung panganteur USB2.0, Cable Data tur CD
spésifikasi
Huni Angle: 2-3-4-5-6-8CYL (180 ° / 120 ° / 90 ° / 72 ° / 60 ° / 45 °
Tacho: 250 ~ 40kRMP, Resolusi pangluhurna: 1RMP
Tegangan DC: 400m / 4/40 / 250V
Tegangan AC: 4/40 / 250V
DC ayeuna: 400 μ / 4000 μ / 40m / 400m / 4 / 10A
AC ayeuna: 400 μ / 4000 μ / 40m / 400m / 4 / 10A
Lalawanan: 400 / 4k / 40k / 400k / 4M / 40M Ω
Frékuénsi: 5/50/500 / 5k / 50k / 200kHz
Capacitance: 50n / 500n / 5 μ / 50 μ / 100 μ
Tugas Daur: 5% ~ 95%
Hawa: -20 ~ 1000 C / -4 ~ 1832 F??
Dioda Cék: approx. 1.5V
Continuity: Kurang leuwih tentang 50 Ω, leuwih ti ngeunaan 120 Ω
Power Supply: 9V (6F22) batré × 1pc
Dimensi: 165 × 83 × 47 mm
Beurat: Approx.300g (Tanpa batré)

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan