Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Rex Mr. Rex
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-23344846 email:info@cartrendthings.com
Home > produk > Mobil diagnostik Pakakas & Testers > batré tester
Service online
Rex
ngahubungan Kiwari

batré tester

Kategori produk tina batré tester, kami pabrik husus ti Cina, batré tester, Mobil Batre tester suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Voltmeter Alternator Analyzer R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina batré tester suppliers

bubuka:

A tester batré mangrupa alat éléktronik dimaksudkeun pikeun nguji nagara tina hiji listrik batré , bade ti alat basajan pikeun nguji muatan sabenerna hadir dina sél jeung / atawa output tegangan anak, ka nguji leuwih komprehensif ngeunaan kondisi batré urang, nyaéta na kapasitas pikeun accumulating muatan na sagala flaws mungkin mangaruhan kinerja sarta kaamanan nu batré urang.

batré tester basajan

Batré tester paling basajan nyaéta ammeter DC anu nunjukkeun laju muatan batré urang. [1] DC voltmeters bisa dipaké keur estimasi laju muatan tina batré a, disadiakeun yén voltase nominal na geus dipikawanoh. [2]

testers batré terpadu

Aya loba jenis testers batré terpadu, tiap hiji pakait jeung prosedur kaayaan nguji husus, nurutkeun jenis batré keur dites, saperti "test [421 pikeun accu wahana kalungguhan-asam. [3] Prinsip umum Maranéhna dumasar kana kanyataan empiris nu sanggeus sanggeus dilarapkeun a ayeuna dibikeun pikeun angka tinangtu tina detik kana batréna, output tegangan hasilna ieu patali jeung kondisi batré urang sakabéh, nalika dibandingkeun kaluaran batré cageur urang. [4]

 

Fitur:

Fitur unggal kode maca OBD gumantung kana make jeung modél.

Najan kitu, geus ilahar pikeun paling nonton kudu:

readouts layar LCD

Nempo Konci gangguan diagnostik (DTC urang)

Kamampuhan pikeun ngareset Konci DTC / jelas

Meunang "snapshot" data sangkan bisa nempo kumaha ieu jalan mun kode ieu dipicu

pamiarsa kode OBD luhur-tungtung tiasa gaduh ciri leuwih maju kayaning:

Basa lian ti Inggris

definisi kode katuhu dina unit

Tampilan data frame freeze

bedah:

pamiarsa kode OBD-II rupa-rupa harga.

Aranjeunna dibasajankeun hiji harga affordable ($ 85) mun loba ratusan dollar, atanapi langkung.

poto:

Émbaran leuwih:

Mun anjeun resep lalaki informasi langkung lengkep ihwal pamiarsa kode OBD-II atanapi museurkeun purchasing salah,

pariksa kaluar nafsirkeun Remen tanya OBD Patarosan, sarta oge Iklan sakuliah loka ieu.

Sababaraha ngaran merk pembaca OBD anu Carsara, Cartrend, Actron, INNOVA, jsb

Tumbu rujukan:

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan