Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Rex Mr. Rex
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-23344846 email:info@cartrendthings.com
Home > produk > Mobil diagnostik Pakakas & Testers > batré tester > Smart Digital Batre tester Voltmeter Alternator Analyzer
Smart Digital Batre tester Voltmeter Alternator Analyzer
  • Smart Digital Batre tester Voltmeter Alternator Analyzer

Smart Digital Batre tester Voltmeter Alternator Analyzer

    Type pamayaran: L/C,T/T,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF
    Waktos pangiriman: 8 Poé

Additional Info

bungkusan: karton

merek: Cartrend

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Cina

palabuhan: Shenzhen,Guangzhou,Shanghai

Panjelasan Produk


pedaran:


12V Smart Batre Digital tester Voltmeter na Alternator Analyzer Ieu nyadiakeun bacaan rusuh pikeun nangtukeun lamun batré wahana perlu hiji luncat atawa ngaganti.


Fitur:

Desain pinter jeung operasi gampang.
Jalan kana duanana 6 jeung 12 accu volt.
Berbunyi tegangan ti 4,00 nepi ka 20.00 volt.
Kalawan 50A batré clamps pikeun sambungan gancang.
LED warna béda nunjukkeun batré atawa alternator status.
Ieu nu panggampangna tur smartest tester pikeun batré poean na diagnosis Sistim engine.
Cai mibanda ngabalikeun-hookup tur panangtayungan ngaliwatan-tegangan, sahingga aman tur basajan ngagunakeun.
Ku tampilan digital lighted tilu-karakter, tegangan batré ieu tester téh gampang maca kalawan akurasi.




spésifikasi:
Test Range: 4-20V DC
Cangkang Warna: Hideung
Ukuran:. 7x12x2cm / 2.76x4.72x0, 79 "
Sambungan kabel Panjang: 40cm / 15,75 "
Bahan: ABS


Categories produk : Mobil diagnostik Pakakas & Testers > batré tester

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Rex
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan