Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Rex Mr. Rex
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-23344846 email:info@cartrendthings.com
Home > produk > Vehicle Electronics > Unit BMW Android Kepala
Service online
Rex
ngahubungan Kiwari

Unit BMW Android Kepala

Kategori produk tina Unit BMW Android Kepala, kami pabrik husus ti Cina, Unit BMW Android Kepala, BMW Navigator suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Ahir tinggi Systems Napigasi R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Unit BMW Android Kepala suppliers

Cartrend BMW Android monitor navigasi layar toél GPS dijieun pikeun ngaganti tampilan pabrik. The anyar pamuter multimédia Android pikeun BMW ngajaga fungsi aslina kawas kontrol kabayang mobil steering. Sistem aslina ieu diwangun dina Menu dina panganteur Android. fungsi aslina anu sadia gampang ku menu anu. Éta seru nu sagigireun fungsi aslina, anjeun bisa ngarasakeun pungsi Android, kayaning navigasi GPS, 3G / 4G WiFi hotspot internet, toko Google Play, link eunteung layar, leungeun Bluetooth panggero telepon bébas, video, musik jeung saterusna.

BMW Android tampilan navigasi disambungkeun kalayan plugs sarua jeung kabel saperti anu ti mobil aslina. instalasi keur saukur nyolok na maénkeun tanpa motong kabel mobil aslina. Cartend BMW layar toél monitor téh cocog pikeun model kayaning BMW 1 seri, 2 runtuyan, 3 seri, 4 seri, 5 seri, X1, x3, X4.

spésifikasi utama

CPU 1.4GHz quad core

RAM 1GB

ROM 16GB internal Mémori

Layar 10.25 / 8.8 inci HD 1280 * 480 kapasitif Toel layar

OS Android 5.1

jaringan WiFi

liang kartu Hiji kartu SD / TF

port USB port Hiji USB

Kaméra Hiji input kaméra (RCA port)

Mikropon Panyungsi-di mikropon

panarima GPS panarima GPS kaluar

Bluetooth Panyungsi-di

WiFi Panyungsi-di

Basa OSD: basa Inggris, Walanda, Perancis, Jerman, Italia, Korea, Polandia, Portugis, Rusia, Serbia, Spanyol, Swedia, Turki

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan