Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Rex Mr. Rex
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-23344846 email:info@cartrendthings.com
Home > produk > Vehicle Electronics > Unit BMW Android Kepala > BMW x3 X4 2013 nepi 2017 hiburan calakan
BMW x3 X4 2013 nepi 2017 hiburan calakan
  • BMW x3 X4 2013 nepi 2017 hiburan calakan

BMW x3 X4 2013 nepi 2017 hiburan calakan

    Type pamayaran: T/T,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF
    Waktos pangiriman: 8 Poé

Info dasar

Model No.: CE0035

Certification: CE

Additional Info

bungkusan: karton

merek: Cartrend

kandaraan: Ocean,Land

Tempat Asal: Cina

palabuhan: Shenzhen,Guangzhou,Shanghai

Panjelasan Produk


8.8 inci layar toél super badag BMW x3 X4 2013 nepi 2017 hiburan calakan


Unit utama:

Android Bmw 51317


Fitur sarta Fungsi

  1. Layar kapasitif 8.8 inci, resolusi luhur 1280 * 480

  2. 1.4GHz quad core CPU, 1G DDR RAM, 16G eMMC ROM

  3. Métode operasi: layar Toel + Origianl mobil idrive

  4. Gauges LCD on layar

  5. Panto teu gera katutup

  6. Inpo tampilan mobil

  7. Maén 1080p video

  8. Maén audio lossless

  9. Rojongan software navigasi kawas peta Google

  10. Rojongan kontrol kabayang mobil steering

  11. Ngarojong video sabalikna kalawan reversing lintasan

  12. Rojongan link eunteung layar

  13. Diwangun-di Bluetooth

  14. Diwangun-di Wi-Fi

  15. Instalasi gampang tanpa ruksakna mobil

  16. Tetep fungsi aslina tina mobil

  17. Ngarojong idrive mobil aslina

OSD Langauge: basa Inggris, Cina


Pakét kaasup:

Android BMW X3X41317 Package

Categories produk : Vehicle Electronics > Unit BMW Android Kepala

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Rex
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan