Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Rex Mr. Rex
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-23344846 email:info@cartrendthings.com
Home > produk > Vehicle Electronics > Unit BMW Android Kepala > BMW layar badag produsén pamutahiran navigasi mobil pabrik méwah
BMW layar badag produsén pamutahiran navigasi mobil pabrik méwah
  • BMW layar badag produsén pamutahiran navigasi mobil pabrik méwah

BMW layar badag produsén pamutahiran navigasi mobil pabrik méwah

    Type pamayaran: T/T,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF
    Waktos pangiriman: 8 Poé

Info dasar

Model No.: CE0037

Additional Info

bungkusan: karton

merek: Cartrend

kandaraan: Ocean,Land

Tempat Asal: Cina

palabuhan: Shenzhen,Guangzhou,Shanghai

Panjelasan Produk

BMW 2 Runtuyan F22 2013-2017 X1 F48 produsén 2016-2017 layar badag pamutahiran navigasi mobil pabrik méwah



Unit utama:

Android BMW 21317


Fitur sarta Fungsi

  1. Layar kapasitif 8.8 inci, resolusi luhur 1280 * 480

  2. 1.4GHz quad core CPU, 1G DDR RAM, 16G eMMC ROM

  3. Métode operasi: layar Toel + Origianl mobil idrive

  4. Gauges LCD on layar

  5. Panto teu gera katutup

  6. Inpo tampilan mobil

  7. Maén 1080p video

  8. Maén audio lossless

  9. Rojongan software navigasi kawas peta Google

  10. Rojongan kontrol kabayang mobil steering

  11. Ngarojong video sabalikna kalawan reversing lintasan

  12. Rojongan link eunteung layar

  13. Diwangun-di Bluetooth

  14. Diwangun-di Wi-Fi

  15. Instalasi gampang tanpa ruksakna mobil

  16. Tetep fungsi aslina tina mobil

  17. Ngarojong idrive mobil aslina

OSD Langauge: basa Inggris, Cina



Panganteur pamaké:

Android BMW 21317 UI


Pakét kaasup:

Android BMW 21317 Package

Categories produk : Vehicle Electronics > Unit BMW Android Kepala

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Rex
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan