Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Rex Mr. Rex
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-23344846 email:info@cartrendthings.com
Home > produk > Vehicle Electronics > Unit BMW Android Kepala > ngagantian dasbor DVD mobil 8.8 "layar pikeun BMW
ngagantian dasbor DVD mobil 8.8 "layar pikeun BMW
  • ngagantian dasbor DVD mobil 8.8 "layar pikeun BMW

ngagantian dasbor DVD mobil 8.8 "layar pikeun BMW

Info dasar

Model No.: 8808B

Additional Info

bungkusan: Pek di dirancang kasinugrahan Box

merek: Cartrend

Tempat Asal: Guangdong, Cina (Daratan)

Panjelasan Produk

Ngagantian dasbor 8.8 "ukuran layar DVD mobil keur BMW e60


Husus pikeun:

BMW M5 (2005-2010)
BMW Series 5 E60 E61 E63 E64 (2003-2010)


Dasbor Nempatkeun 8.8 "Screen Ukuran DVD mobil keur BMW e60 GPS Napigasi Kalawan / Radio / RDS / TV / Can Bus / USB / iPod / HD Parikesit Pungsi Bluetooth

1.Support 500GB éksternal disc teuas tur MP5
Layar rampa 2.Colorful
Ngagunakeun warni tur non-buta HD layar toél anti sorotan, nu bisa tetep gambar HD handapeun langsung cahya panonpoé.
Navigasi peta 3.Virtual 3D
Jeung panganyarna 800 * 480 resolusi navigasi peta maya 3D, coving 1200 kota nasional sarta 750 juta informasi jasa; ngarojong rupa panginget kaamanan (overspeed, lampu lalulintas, panon éléktronik); perencanaan jalur otomatis tur hayu Anjeun ngarambat unimpeded.
Layar 4.HanCai HD angka
Kalawan resolusi 800 * 480 sarta téhnologi processing tampilan panganyarna, nu bisa némbongkeun grafik leuwih ekstrim anjeun sarta ngarasakeun salametan visual.
5. calakan angka operasi platform
Nganggo proyék TC8902 sarta dumasar kana ARM 11 WinCE platform Sistim 6,0 operasi, anu nyieun sistem amprok .What leuwih gancang urang deui, eta ngarojong video 1080p HD jeung ngajadikeun fungsi leuwih kuat.
6.Digit TV: DVB-T / ISDB-T / ATSC (Goréng)
Lalajo Program TV HD bari nyetir; pangajaran warta global panganyarna na puas rupa sarat tina customer.
Sistim rearview 7.Support
Ngarojong kaméra rearview, anu bisa ngajawab masalah sabalikna jeung ulah aya mobil nabrak.
8. FM / AM radio
Diwangun dina modul radio, ngarojong radio FM / AM; ngabogaan informasi lalulintas hirup; ngarojong fungsi RDS sarta bisa storge 30 saluran otomatis.
9.Built di Bluetooth
Bluetooth leungeun telepon bébas ngidinan Anjeun nélépon sareng nampi panggero tanpa ngabogaan rebab sabudeureun kalawan handphone anjeun.
10.Picture Format: JPEG, GIF, PNG, BMP jeung sajabana
11.Multimedia maén
Rojongan DVD / VCD / CD / mp4 / format MP3 jeung kontrol layar DVD touch; ngarojong téknologi angka multimédia panganyarna, anu bisa mawa leuwih hiburan ngarasakeun bari nyetir.
12.Support SD / USB
Kalayan konektor / USB / iPod / DVD SD; ngarojong USB kapasitas badag tur sumberdaya beban hiburan jaringan; leuwih hiburan sarta ngalaman pelesir hirup sistim navigasi mobil
Instalasi 13.No -Destructive.
Tetep Sistim mobil aslina, husus profésional wiring abah na CANBUS bakal ditawarkeun.
14.Support basa sababaraha atanapi basa custom




Categories produk : Vehicle Electronics > Unit BMW Android Kepala

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Rex
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan