Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Rex Mr. Rex
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-23344846 email:info@cartrendthings.com
Home > produk > Vehicle Electronics > Unit BMW Android Kepala > robah dasbor pikeun BMW 3 serices 7 "Napigasi
robah dasbor pikeun BMW 3 serices 7 "Napigasi
  • robah dasbor pikeun BMW 3 serices 7 "Napigasi

robah dasbor pikeun BMW 3 serices 7 "Napigasi

Info dasar

Model No.: 8786B

Additional Info

bungkusan: Pek di dirancang kasinugrahan Box

merek: Cartrend

Tempat Asal: Guangdong, Cina (Daratan)

Panjelasan Produk


Robah dasbor pikeun BMW 3 serices 7 "Napigasi


Unit sirah navigasi Ieu cocog keur model dihandap:

BMW 5 Runtuyan E39: 1996 nepi ka 2001 (BMW Old 17-Pin konektor)
BMW 5 Runtuyan E39: 2002 nepi 2003 (konektor BMW anyar 40-Pin)
BMW X5 E53: 2000 nepi ka 2001 (BMW Old 17-Pin konektor)
BMW X5 E53: 2002 nepi 2007 (konektor BMW anyar 40-Pin)
BMW M5 1996 nepi 2003 (BMW anyar 40 OR 17-Pin konektor)

Dasbor 7 "Screen Ukuran Napigasi pikeun BMW 3 serices

Fungsi Special:
1, TMC (Goréng) pip
2, DVB-T MPEG4 atanapi ISDB-T atanapi ATSC-MH (Goréng)
3, tiasa BUS.
4, The basa OSD gaduh 19 rupa / Panyungsi dina GPS: Inggris, Jerman, Perancis, Spanyol, Walanda, Czech, Hungaria, Denmark, Norwegia, Swedia, Portugis, Italia, Finlandia, Roumania, Yunani, Rusia, Polandia, Turki, Iran.

Jual panas:
1, 7,0 inci pamuter digita mobil DVD (800 * 480) output subwoofer, nyambungkeun subwoofer mobil aslina
2, speed High fungsi kaméra ngageter Atawa nyambung reversing fungsi radar
3, DVB-T tiasa pilihan (30km / per jam, rojongan kawat anteneu, impove sensitipitas sinyal)
4, E-buku fungsi - E-buku: Baca, kotektak pics sarta kaulinan
5, kontrol steering kabayang (tiasa BUS + conditioner hawa perjangjian)
6, Bluetooth: BT-musik, buku telepon, panggero
7, Mucic: MP3, mp4, iPod
8, Tirus tekenan pangimeutan System: cocog pikeun maranéhanana anu mibanda mobil fungsi ban ngawaskeun tekanan
9 SD Kartu: Store NAV software atawa dokumen multi-média. Ngarojong kartu tipe SDHC anyar, 32GB pangbadagna
11 Tawarkeun USB-HOST1.1 Jack, bisa maca U disc, card reader
12, The basa OSD gaduh 19 rupa: Inggris, Jerman, Perancis, Spanyol, Walanda, Hungaria, Czech, Denmark, Turki, Iran Norwegia, Swedia, Portugis, Italia, Finlandia, Roumania, Yunani, Rusia, Polandia
13 Radio Area: Cina, AS, Amérika Latin, Eropa, Ressia, Jepang
14, cocog sareng DVD, VCD, CD, MP3, MPEG4, CD-R, WMA na JPEG playbacks
15, Panyungsi-di FM / AM Radio, RDS, pilem, Waktu, almenak

Software navigasi equest
1, WinCE. Net 6,0 core / Program: Ram 11
2, Panyungsi dina GPS - 19 lanugages tiasa milih: Inggris, Jerman, Perancis, Spanyol, Walanda, Hungaria, Czech, Denmark, Norwegia, Turki, Iran, Swédia, Portugis, Italia, Finlandia, Roumania, Yunani, Rusia, Polandia





Categories produk : Vehicle Electronics > Unit BMW Android Kepala

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Rex
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan