Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Rex Mr. Rex
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-23344846 email:info@cartrendthings.com
Home > produk > Vehicle Electronics > Unit BMW Android Kepala > Mobil DVD facelift pikeun BMW X1 2009-2012
Mobil DVD facelift pikeun BMW X1 2009-2012
  • Mobil DVD facelift pikeun BMW X1 2009-2012

Mobil DVD facelift pikeun BMW X1 2009-2012

Info dasar

Model No.: 8814GB

Additional Info

bungkusan: Pek di dirancang kasinugrahan Box pikeun 1 PCS Car pamuter DVD

merek: Cartrend

Tempat Asal: Guangdong, Cina (Daratan)

Panjelasan Produk

Mobil DVD facelift pikeun BMW X1 2009-2012 kalawan GPS Bluetooth Radio


Sistim navigasi Ieu model wahana cocog sakumaha dihandap:

BMW X1 (2009-2012)


Fitur:

1, Paké proyek A8 newest kalawan prosésor frékuénsi 800 MHz sarta base on WinCE platform Sistim 6,0 operasi
2, video Rojongan HD jeung 1080p, kalawan RAM 256MB, ngarojong éksternal 500 GB hard disk Girang
3, Rojongan iPod, Rear kaméra, RDS, FM, TMC (pilihan)
4, ngarojong fungsi TV digital: DVB-T, ATSC, ISDB, Analog TV (pilihan)
5, BT modul Brand keur pilihan: Goodocom (umum dipaké) atanapi Kakatua (ngaropea)
6, Gambar: format Rojongan JPEG, GIF, PNG, file BMP
7, file Rojongan Kantor: Kecap, Excel, PDF jeung TXT browsing
8, ngarojong format audio: MP3, MP2, Priangan, OGG, Nyai, WAV, FLAC, kunyuk jsb
Format 9 média Rojongan: H. 264 / video MPEG-4, RMVB, AVI, WMV, 3GP, mp4, MOV, MPG, VOB jsb
10, hawa Gawe: -20 ~ 60; Hawa neundeun: -60 ~ 75
11 dua arah bisa BUS

Picsture Saperti katempo dina TV:

Bmw X1 E84 Dvd


Menu OSD gaduh 16 basa keur pilihan:

Inggris, Jerman, Perancis, Spanyol, Turki, Norwegia, Portugis, Italia, Yunani, Rusia, Indonesin Lituania Lativia, Portugis, Czech.Chinese, Cina Tranditional






Categories produk : Vehicle Electronics > Unit BMW Android Kepala

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Rex
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan