Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Rex Mr. Rex
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-23344846 email:info@cartrendthings.com
Home > produk > Vehicle Electronics > Unit BMW Android Kepala > Mobil navigasi GPS pikeun BMW x3 F25
Mobil navigasi GPS pikeun BMW x3 F25
  • Mobil navigasi GPS pikeun BMW x3 F25

Mobil navigasi GPS pikeun BMW x3 F25

Info dasar

Model No.: 8827GB

Additional Info

bungkusan: Pek di dirancang kasinugrahan Box pikeun 1 PCS Car pamuter DVD

merek: Cartrend

Tempat Asal: Guangdong, Cina (Daratan)

Panjelasan Produk


Mobil navigasi GPS pikeun BMW x3 F25 X4 F26 jeung video Bluetooth USB SD


Model mobil nu bisa digawekeun ku ieu Unit sirah GPS?
BWM x3 F25 (2009--)


Kumaha monitor navigasi ieu Sigana mah?

Bmw Navigation X3 F25 X4 F26


Fungsi Special:
1, Paké proyek A8 newest kalawan prosésor frékuénsi 800 MHz sarta base on WinCE platform Sistim 6,0 operasi
2, video Rojongan HD jeung 1080p (diwangun di IC: TW8825), kalawan RAM 256MB, ngarojong éksternal 500 GB hard disk Girang, MP5 na peta GPS 3D
3, Rojongan iPod, Rear kaméra, bluetooth, RDS, FM
4, ngarojong fungsi TV digital: DVB-T, ATSC, ISDB, TMC (pilihan)
5, Gambar: rojongan format JPEG, GIF, PNG, file BMP
6, Rojongan TXT file browsing
7, ngarojong format audio: MP3, MP2, Priangan, OGG, Nyai, WAV, FLAC, kunyuk jsb
8, média Rojongan format: H.264 / video MPEG-4, RMVB, AVI, WMV, 3GP, mp4, MOV, MPG, VOB jsb
9 Sanyō panas-tahan DVD bastian (SF-HD860MC): suhu ngagawekeun: -20 ~ 85; hawa neundeun: -30 ~ 85
10, dilengkepan kotak beus husus can


pilihan:
1, TMC (Goréng) pip
2, DVB-T MPEG4 atanapi ISDB-T atanapi ATSC-MH (Goréng)
3, BISA BUS: Trip fungsi Komputer -setting & nembongkeun unggal fungsi dewan dash, ogé kaasup pesen tina néangan & response.
4, The basa OSD gaduh 19 rupa / Panyungsi dina GPS: Inggris, Jerman, Perancis, Spanyol, Walanda, Czech, Hungaria, Denmark, Norwegia, Swedia, Portugis, Italia, Finlandia, Roumania, Yunani, Rusia, Polandia, Turki, Iran.


Jual panas:
1, 7,0 inci pamuter digita mobil DVD (800 * 480) output subwoofer, nyambungkeun subwoofer mobil aslina
2, speed High fungsi kaméra ngageter Atawa nyambung reversing fungsi radar
3, DVB-T tiasa pilihan (30km / per jam, rojongan kawat anteneu, impove sensitipitas sinyal)
4, E-buku fungsi - E-buku: Baca, kotektak pics sarta kaulinan
5, kontrol steering kabayang (tiasa BUS + conditioner hawa perjangjian)
6, Bluetooth: BT-musik, buku telepon, panggero
7, Mucic: MP3, mp4, iPod
8, Tirus tekenan pangimeutan System: cocog pikeun maranéhanana anu mibanda mobil fungsi ban ngawaskeun tekanan
9 SD Kartu: Store NAV software atawa dokumen multi-média. Ngarojong tipe kartu SDHC anyar,
11 Tawarkeun USB-HOST1.1 Jack, bisa maca U disc, card reader
12, The basa OSD gaduh 19 rupa: Inggris, Jerman, Perancis, Spanyol, Walanda, Hungaria, Czech, Denmark, Turki, Iran Norwegia, Swedia, Portugis, Italia, Finlandia, Roumania, Yunani, Rusia, Polandia
13 Radio Area: Cina, AS, Amérika Latin, Eropa, Ressia, Jepang
14, cocog sareng DVD, VCD, CD, MP3, MPEG4, CD-R, WMA na JPEG playbacks
15, Panyungsi-di FM / AM Radio, RDS, pilem, Waktu, almenak

Software na OSD:
1, WinCE. Net 6,0 core / Program: Ram 11

2.language: Inggris, Jerman, Perancis, Spanyol, Turki, Norwegia, Portugis, Italia, Yunani, Rusia, Indonesin Lituania Lativia, Portugis, Czech.Chinese, Cina Tranditional





Categories produk : Vehicle Electronics > Unit BMW Android Kepala

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Rex
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan