Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Rex Mr. Rex
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-23344846 email:info@cartrendthings.com
Home > produk > Mobil diagnostik Pakakas & Testers > Marake diangken tester
Service online
Rex
ngahubungan Kiwari

Marake diangken tester

Kategori produk tina Marake diangken tester, kami pabrik husus ti Cina, Marake diangken tester, Marake tester diangken éléktronik suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Strips Test marake diangken R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Marake diangken tester suppliers


bubuka:

Marake kalam deteksi cairan dumasar kana parobahan dina konduktivitas nangtukeun cairan Uap robah marake. Ieu nembongkeun jelas extent Uap ngandung ku dioda lampu-emitting, eusi Uap tinggi bakal ngakibatkeun titik golak handap, mangaruhan ngerem kinerja. Beureum nunjukkeun cairan marake perlu ngagantian saharita, héjo ngagambarkeun kaayaan alus, konéng nunjukkeun kaayaan nu geus ditarima tapi pas diganti.

 

Fitur:

Lima indikator LED némbongkeun test nu ngakibatkeun leuwih akurat.

Nguji titik 3, DOT4, DOT5 marake cairan

Mencet saklar ngahurungkeun daya, héjo nu LED lampu nu ngagambarkeun batréna leres, lampu héjo henteu caang atas nama Pikeun ngaganti batréna

shutdown otomatis

 

spésifikasi

1, pariksa kualitas minyak mobil marake

2,5 lampu LED nembongkeun persentase eusi Uap dina cairan marake

3, kakuatan otomatis kaluar

4, 1 LR03 AAA accu (teu kaasup)

1, héjo nu LED lampu = eusi cai dina H2O cairan marake <1.5%, cairan marake mumpuni

2, konéng nu LED lampu = marake eusi cai cairan H2O = 1.5% nepi ka 3%, bisa neruskeun migunakeun, test deui genep bulan engké

3, beureum nu LED lampu = eusi cai dina cairan marake H2O> 3%, teu tiasa neruskeun migunakeun cairan marake perlu diganti

Beureum LED: cairan robah marake

4, LED kedip-kedip beureum: ngagantian batré

5, LED konéng: low eusi Uap, pariksa deui genep bulan

6, LED héjo: marake garis cairan / sakaligus sél

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan