Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Rex Mr. Rex
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-23344846 email:info@cartrendthings.com
Home > produk > Mobil diagnostik Pakakas & Testers > Diagnostik Scan Alat
Service online
Rex
ngahubungan Kiwari

Diagnostik Scan Alat

Kategori produk tina Diagnostik Scan Alat, kami pabrik husus ti Cina, Diagnostik Scan Alat, Diagnostik Code Reader suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Mobil diagnostik scanner R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Diagnostik Scan Alat suppliers


 


 

Naon téh Alat Scan?

Hiji alat scan mangrupakeun alat diagnostik mobil nu bisa némbongkeun rupa-rupa fitur. parabot Scan ilaharna ngawengku kode maca, kamampuh pikeun nempo tur diurutkeun live data, sarta sababaraha tipe basa pangaweruh. parabot scan profésional kaasup basa éksténsif pangaweruh, prosedur diagnostik, sarta sakapeung malah geus diwangun-di scopes, multimeters, sarta parabot diagnostik lianna.

Naon Dupi hiji Alat Scan Naha?
parabot Scan dirancang pikeun panganteur sareng car`s [on dewan diagnostik sistem "guna mempermudah proses diagnostik.
Dina cara nu sipatna loba kawas pamiarsa kode mobil. Éta bisa plugged kana hiji OBD-I atawa OBD-II stop kontak, baca na Konci jelas, sarta readouts view data ti sagala rupa sensor. Sanajan kitu, parabot scan buka saluareun anu fungsionalitas dasar.

Salian bacaan na clearing Konci, alat scan mungkin bisa:

  • Nyimpen jeung maén deui data live
  • data grafik
  • Baca duanana Konci gangguan generik sarta produsén-spésifik
  • Tampilan pending Konci
  • Nyadiakeun dadaran kode gangguan
  • Nyadiakeun prosedur ngungkulan atanapi tips

Sanajan pangabisa maca na Konci jelas penting, fungsionalitas tambahan nu disadiakeun ku alat scan alus tiasa pisan mantuan diagnosing masalah. kandaraan OBD-II, hususna, tiasa nyadiakeun hiji jumlah loba pisan data tina rupa-rupa sensor béda, naha nu mangrupa loba scanner miboga kamampuh pikeun nyimpen jeung maén deui data hirup. Nu bisa ngidinan Anjeun pikeun nguji ngajalankeun tutumpakan lajeng nempo rékaman tina maca kaluaran sensor husus salila operasi.

The Pentingna basa Pangaweruh Scan Alat:
Salian interfacing kalawan sistem on dewan diagnostik sahiji wahana a, hal pangpentingna séjén alat scan tiasa ngalakukeun anu nyadiakeun anjeun kalawan sababaraha tipe basa pangaweruh. Informasi husus dikandung dina tipe ieu kaweruh beda-beda ti hiji produsén alat scan ka sejen, tapi it`s ampir teu mungkin keur overstate pentingna inpormasi ngungkulan alus.

Iwal mun gaduh pangalaman prior relevan jeung masalah husus yén you`re kaayaan, mangrupa kaweruh basa alus bisa nyalametkeun anjeun jumlah tremendous waktu. Scanner nu ngawengku informasi ngungkulan tur tips lianna ilaharna bakal nyadiakeun anjeun jeung harti kode a, anu faults poténsi anu bisa ngabalukarkeun kode nu keur ngatur, jeung tés nu bisa Anjeun pigawé pikeun ngalacak handap ngabalukarkeun akar masalahna.

Premium Scan Alat Pitur:
Alat scan pangalusna dasarna nyadiakeun maneh ku [salah eureun warung "anu ngawengku kode jeung data bacaan fungsionalitas, basa pangaweruh canggih tur tips ngungkulan, sarta diwangun-di lingkup na méter lianna. Sababaraha tina parabot ieu, kawas nu profésional-grade snap -On MODIS, anu dimeunangkeun, tapi aranjeunna nyadiakeun Anjeun sareng sadaya parabot nu peryogi pikeun ngaidentipikasi, uji, sarta nangtukeun jenis panyakitna komponén gagal.

Premium Scan Alat Alternatif:
Sanajan profésional-grade parabot scan bisa dimeunangkeun, anjeun tiasa ngahontal loba pungsionalitas sarua tanpa megatkeun bank. Sababaraha hal nu bisa hayang mibanda di Musieum anjeun di antarana:

  • a alus konsumen-grade alat scan atawa paminday ELM327
  • a multimeter na, upami mungkin, wengkuan
  • aksés ka Internét

Bari daya dina Internet don`t nyadiakeun hiji langsung 1: 1 ngagantian pikeun jenis inpormasi ngungkulan anjeun meunang ku profésional-grade alat scan, ieu téh pasti aya jalan anu leuwih affordable mun balik.

A alus konsumen-grade alat scan (atawa hiji scanner ELM327 jeung software katuhu) bakal meunang anjeun dina lagu katuhu, sarta anjeun bisa suplement informasi yén alat Anjeun nyadiakeun kalawan bagan kode OBD-II online tur informasi ngungkulan. Saatos you`ve dilacak turun dipikaresep penjahat, parabot kawas multimeter jeung lingkup bakal nulungan urang ngabedakeun atanapi henteu komponén husus anu goréng.

bedah:

pamiarsa kode OBD-II rupa-rupa harga.

Aranjeunna dibasajankeun hiji harga affordable ($ 85) mun loba ratusan dollar, atanapi langkung.

poto:

Émbaran leuwih:

Mun anjeun resep lalaki informasi langkung lengkep ihwal pamiarsa kode OBD-II atanapi museurkeun purchasing salah,

pariksa kaluar nafsirkeun Remen tanya OBD Patarosan, sarta oge Iklan sakuliah loka ieu.

Sababaraha ngaran merk pembaca OBD anu Carsara, Cartrend, Actron, INNOVA, jsb

Tumbu rujukan:



Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan