Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Rex Mr. Rex
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-23344846 email:info@cartrendthings.com
Home > produk > Mobil diagnostik Pakakas & Testers > ignition tester
Service online
Rex
ngahubungan Kiwari

ignition tester

Kategori produk tina ignition tester, kami pabrik husus ti Cina, ignition tester, Ignition coil tester Alat suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Ignition coil Test R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina ignition tester suppliers

 

pedaran:

The ignition analyzer bisa dipaké pikeun ngukur unggal speed silinder sahiji engine mobil, tegangan tinggi ignition coil tegangan ignition jeung waktu suntik unggal silinder. Ieu tipe induksi, tanpa mesék pats wae, anjeun tiasa nguji SPW tipe distributor umum tur ignition tipe coil Pulisi. Eta dinamis bisa nembongkeun parameter jeung mintonkeun rentang maksimum sarta minimum.

1. Ukuran rpm
2. Ukuran narik volt
3. Ukuran waktos narik ngabeuleum
4. téhnologi mikrokontroler Advanced
5. No sambungan kawat taneuh diperlukeun

fungsi:
1. minimum jeung fungsi Maximum (Pikeun Pulisi jeung modus SPW)
Ieu mertahankeun rékaman kontinyu tina maca minimum jeung maksimum fungsi nu ayeuna nu dipilih. Pikeun mintonkeun minimum jeung maca Maximum tina tampilan utama, lamun teu acan dipilih press` Fungsi sekundér / Capture` Button momentarily. Pikeun ngareset minimum jeung maca Maximum, pencet `Power ON / OFF tombol / Reset` momentarily. nilai ieu aya ogé beristirahat lamun ngarobah kana [0 ".


2. narik KVOLT Calibration fungsi (Pikeun mode Pulisi ukur)
Merlukeun pamaké pikeun calibrate instrumen guna ngukur narik KVOLT di coil on colokan na coil deukeut sistem colokan ignition.
calibration Ieu ngagunakeun nilai ukur diala salila prosedur pikeun manggihan parameter ukur optimal atawa tipe husus tina modul ignition, sarta compensates pikeun béda dina gelombang sarta kakuatan sinyal.
Sakali dina tester ignition geus calibrated on salah sahiji modul ignition tina mesin keur didiagnosis, sadaya ukur saterusna tina narik KVOLT bakal rélatif kana nilai calibration.

Fitur:
1. kapasitif nyokot-up
2. usik fléksibel
3. holster karét palindung
tampilan 4. LCD
5. Daya ON / OFF tombol / Reset
6. sekundér Fungsi / Capture tombol
7. tombol Sistim ignition
8. Fungsi utama tombol / Calibrate
9. Engine siklus tombol.

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan