Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Rex Mr. Rex
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-23344846 email:info@cartrendthings.com
Home > produk > Mobil diagnostik Pakakas & Testers > Injector tester
Service online
Rex
ngahubungan Kiwari

Injector tester

Kategori produk tina Injector tester, kami pabrik husus ti Cina, Injector tester, Suluh Injector tester suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Solar Injector tester R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Injector tester suppliers

bubuka:

tester bisa mantuan nangtukeun jenis panyakitna masalah injector, Anjeun bisa make eta pikeun nguji unggal injector individual pikeun mantuan
ngaidentipikasi nyangkut, bocor atawa kaayaan kurban-kaluar. It uses 12V batré wahana pikeun kakuatan. Cai mibanda 4 modus pulsa, mode kontinyu (mode 4) ngabantuan ngaidentipikasi injector hadé atawa goréng. Fitur konci mode ensures kaayaan test uniformity. Bisa dianggo kalayan sagala tester tekanan suluh.

Fitur:

Fitur unggal kode maca OBD gumantung kana make jeung modél.

Najan kitu, geus ilahar pikeun paling nonton kudu:

readouts layar LCD

Nempo Konci gangguan diagnostik (DTC urang)

Kamampuhan pikeun ngareset Konci DTC / jelas

Meunang "snapshot" data sangkan bisa nempo kumaha ieu jalan mun kode ieu dipicu

pamiarsa kode OBD luhur-tungtung tiasa gaduh ciri leuwih maju kayaning:

Basa lian ti Inggris

definisi kode katuhu dina unit

Tampilan data frame freeze

 

spésifikasi:

Operasi rentang suhu: 0 ~ 40 C

réspon frékuénsi: 40KHz + 2KHz

Kakuatan suplai: batré 9V 6F22, anu maksimum ayeuna dipake nyaeta ngeunaan 35mA

Batré low alarem tegangan: indikator kakuatan hurung kaluar nalika catu daya nyaéta cukup

 

bedah:

pamiarsa kode OBD-II rupa-rupa harga.

Aranjeunna dibasajankeun hiji harga affordable ($ 85) mun loba ratusan dollar, atanapi langkung.

poto:

Émbaran leuwih:

Mun anjeun resep lalaki informasi langkung lengkep ihwal pamiarsa kode OBD-II atanapi museurkeun purchasing salah,

pariksa kaluar nafsirkeun Remen tanya OBD Patarosan, sarta oge Iklan sakuliah loka ieu.

Sababaraha ngaran merk pembaca OBD anu Carsara, Cartrend, Actron, INNOVA, jsb

Tumbu rujukan:

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan