Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Rex Mr. Rex
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-23344846 email:info@cartrendthings.com
Home > produk > Mobil diagnostik Pakakas & Testers > Inspeksi Video wengkuan
Service online
Rex
ngahubungan Kiwari

Inspeksi Video wengkuan

Kategori produk tina Inspeksi Video wengkuan, kami pabrik husus ti Cina, Inspeksi Video wengkuan, inspeksi kaméra suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Digital Inspection kaméra R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Inspeksi Video wengkuan suppliers

bubuka:
A borescope (aya kalana disebut boroscope a, sanajan ejahan ieu nonstandard) mangrupa alat optik diwangun ku pipah kaku atawa fléksibel kalawan eyepiece on hiji tungtung, hiji lensa obyektif dina sejenna dihijijeun ku sistem optik relay ngahalangan. Sistem optik di sababaraha instansi anu dikurilingan ku serat optik digunakeun pikeun katerangan ngeunaan objek jauh. Hiji gambar internal tina obyek bercahya kabentuk ku lensa obyektif na magnified ku eyepiece nu presents ka panon panempo urang.

Borescopes kaku atawa fleksibel bisa jadi dipasangan kalawan Imaging atawa video alat. Pikeun pamakéan médis, instrumen sarupa disebut endoscopes.

Mangpaat:
Borescopes anu dipaké pikeun digawé visual inspeksi dimana daerah bisa inspected nyaeta inaccessible ku cara nu lian, atanapi dimana diakses bisa merlukeun destructive, waktos consuming jeung / atawa kagiatan dismounting mahal. Alat sarupa pikeun pamakéan di jero awak manusa nu disebut endoscopes. Borescopes anu lolobana dipaké dina téhnik tés nondestructive pikeun recognizing defects atanapi imperfections.

Borescopes nu ilahar dipaké dina inspeksi visual mesin pesawat, aeroderivative PLTMH gas industri, PLTMH ngukus, mesin solar, sareng otomotif tur treuk mesin. Tabung Gas jeung uap PLTMH merlukeun perhatian husus kusabab syarat kaamanan jeung perawatan. Borescope inspeksi mesin bisa dipaké pikeun nyegah pangropéa perlu, nu bisa jadi pisan ongkosna mahal pikeun PLTMH badag. Aranjeunna oge dipake dina manufaktur bagian machined atawa matak mun mariksa surfaces interior kritis pikeun burrs, beungeut finish atanapi lengkep ngaliwatan-liang. Kagunaan umum lianna kaasup aplikasi forensik di penegak hukum jeung inspeksi wangunan, sarta di gunsmithing pikeun inspecting nu bore pedalaman firearm a. Dina Perang Dunya II, borescopes kaku primitif anu dipaké pikeun nguji bores interior (ku kituna "bore" wengkuan) tina pakarang badag pikeun defects. [1]

Borescopes fléksibel:
sirah kaméra tina hiji hobi borescope murah. Ieu ngandung genep LEDs leutik keur katerangan. Tungtung nu sejen disambungkeun kana komputer urang USB stop kontak.

A borescope fléksibel ngawengku hiji kebat tina serat optik nu ngabagi gambar kana piksel. Hal ieu kawanoh ogé salaku fiberscope sarta bisa dipaké pikeun ngaksés cavities nu aya di sabudeureun ngalipet a, kayaning a chamber durukan atawa "burner tiasa", dina urutan pikeun nempo kaayaan inlets nu dikomprés hawa, bilah turbin na anjing laut tanpa disassembling nu engine.

borescopes fléksibel kakurangan tina pixelation na crosstalk piksel alatan pituduh serat gambar. kualitas gambar variasina lega diantara model béda tina borescopes fléksibel gumantung kana Jumlah serat sarta konstruksi dipaké dina Buku serat gambar. Sababaraha borescopes tinggi tungtung nawarkeun "grid visual" dina gambar ngarebut pikeun mantuan di evaluating ukuran wewengkon mana wae sareng masalah. Pikeun borescopes fleksibel, komponén mékanisme artikulasi, rentang artikulasi, médan of view jeung sudut pandang anu lensa obyektif oge penting. eusi serat di relay fléksibel oge kritis nyadiakeun resolusi pangluhurna mungkin mun panuduh. kuantitas minimal aya 10.000 piksel bari gambar pangalusna ditangtukeun kalawan nomer luhur serat dina 15.000 pikeun 22.000 rentang keur borescopes diaméterna leuwih gede. Kamampuh ngadalikeun caang dina tungtung pipah panempatan ngamungkinkeun pamaké borescope nyieun pangaluyuan nu bisa greatly ngaronjatkeun kajelasan tina video atanapi masih gambar.

Gumantung kana aplikasi pikeun borescope fleksibel, nya meureun sasaena geus batré anu dijalankeun, borescope portabel sabalikna borescope kalayan ari kakuatan konvensional.

borescopes video
A borescope video dipaké pikeun mariksa mesin jet tina hiji bajoang F / A-18E

A borescope video atawa "inspeksi kaméra" nyaéta sarupa jeung borescope fléksibel tapi ngagunakeun kaméra video miniatur di ahir tube fléksibel. Tungtung tube panempatan ngawengku hiji lampu anu ngamungkinkeun pikeun moto video atanapi masih Gambar jero dina alat-alat, mesin na spasi poék lianna. Salaku alat pikeun pamariksaan visual jauh kamampuhan pikeun nangkep video atanapi masih Gambar keur inspeksi engké téh benefit badag. A tampilan dina cecekelan mintonkeun pintonan kaméra, sarta posisi nempoan bisa dirobah via kontrol sahiji joystick atawa kadali sarupa. Kusabab éta waveguide optik kompléks diganti ku hiji sambungan kabel listrik murah, borescopes video tiasa resolusi teuing kirang ongkosna mahal sarta berpotensi hadé (gumantung kana spésifikasi kaméra). Waragad pikeun borescopes video tinggi tungtung bisa dibasajankeun ngeunaan $ 8.000 pikeun $ 50,000 gumantung kana produsén, pilihan jeung spésifikasi. Gampang-to-pamakéan, borescopes video batré-Powered, kalawan 3 "mintonkeun LCD of 320x240 piksel atanapi hadé, janten aya circa 2012 ti sababaraha pabrik pikeun harga antara $ 100 na $ 400 na anu nyukupan pikeun sababaraha aplikasi. Dina loba model ieu, anu kaméra video na tube fléksibel anu submersible. Engké model ditawarkeun fitur ningkat, sapertos biaya handap, resolusi hadé, atawa ngaganti model Hobbyist nu diwangun-di tampilan sareng sambungan komputer, kayaning kabel USB. jenis ieu ayeuna aya dimimitian dina sabudeureun $ 10.

borescopes kaku
borescopes kaku anu sarupa jeung fiberscopes tapi sacara umum nyadiakeun hiji gambar punjul dina biaya handap dibandingkeun ka borescope fléksibel. borescopes kaku boga watesan anu ngaksés kana naon anu ditempo kedah janten dina garis lempeng. Kituna borescopes kaku anu hadé cocog kana tugas nu tangtu kayaning inspecting tabung otomotif, injectors suluh na awak manifold hidrolik, sarta gunsmithing.

Kriteria keur milih borescope hiji anu biasana kajelasan gambar na aksés. Pikeun instrumen-kualitas sarupa, anu borescope kaku pangbadagna anu bakal cocog liang mere gambar pangalusna. Sistem optik di borescopes kaku tiasa of 3 jenis dasar: Harold Hopkins rod lenses, doublets achromatic na lenses rod indéks gradién. Pikeun borescopes diaméterna badag (leuwih 12mm), nu relays doublet achromatic dianggo lumayan lah, tapi salaku diaméter pipah borescope meunang leutik nu Hopkins lénsa rod jeung lensa desain rod indéks gradién nyadiakeun gambar punjul. Pikeun borescopes kaku pisan leutik (dina 3mm), nu relays lénsa indéks gradién anu hadé.

Fitur:

Fitur unggal kode maca OBD gumantung kana make jeung modél.

Najan kitu, geus ilahar pikeun paling nonton kudu:

readouts layar LCD

Nempo Konci gangguan diagnostik (DTC urang)

Kamampuhan pikeun ngareset Konci DTC / jelas

Meunang "snapshot" data sangkan bisa nempo kumaha ieu jalan mun kode ieu dipicu

pamiarsa kode OBD luhur-tungtung tiasa gaduh ciri leuwih maju kayaning:

Basa lian ti Inggris

definisi kode katuhu dina unit

Tampilan data frame freeze

 

spésifikasi:

Operasi rentang suhu: 0 ~ 40 C

réspon frékuénsi: 40KHz + 2KHz

Kakuatan suplai: batré 9V 6F22, anu maksimum ayeuna dipake nyaeta ngeunaan 35mA

Batré low alarem tegangan: indikator kakuatan hurung kaluar nalika catu daya nyaéta cukup

 

 

bedah:

pamiarsa kode OBD-II rupa-rupa harga.

Aranjeunna dibasajankeun hiji harga affordable ($ 85) mun loba ratusan dollar, atanapi langkung.

poto:

Émbaran leuwih:

Mun anjeun resep lalaki informasi langkung lengkep ihwal pamiarsa kode OBD-II atanapi museurkeun purchasing salah,

pariksa kaluar nafsirkeun Remen tanya OBD Patarosan, sarta oge Iklan sakuliah loka ieu.

Sababaraha ngaran merk pembaca OBD anu Carsara, Cartrend, Actron, INNOVA, jsb

Tumbu rujukan:

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan