Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Rex Mr. Rex
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-23344846 email:info@cartrendthings.com
Home > produk > Mobil diagnostik Pakakas & Testers > Konci Fob tester
Service online
Rex
ngahubungan Kiwari

Konci Fob tester

Kategori produk tina Konci Fob tester, kami pabrik husus ti Cina, Konci Fob tester, Jauh Control aparatur suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Jauh Key Fob tester R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Konci Fob tester suppliers

bubuka:

Tombol fob tester kanggo detecting na   co nfirming

frékuénsi radio atawa émisi infra red ti konci   fobs

Fitur:

tester ngadeteksi na confirms frékuénsi radio sarta   infra red   émisi ti fobs konci na Controllers jauh.

Eta mantuan nangtukeun jenis panyakitna   faults gancang sarta gampang tanpa kudu ngabongkar fob nu,   remoter   atanapi wahana.

Ieu cocog pikeun paling   kandaraan sarta aplikasi éléktronik.

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan