Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Rex Mr. Rex
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-23344846 email:info@cartrendthings.com
Home > produk > Mobil diagnostik Pakakas & Testers > Lambda tester & simulator
Service online
Rex
ngahubungan Kiwari

Lambda tester & simulator

Kategori produk tina Lambda tester & simulator, kami pabrik husus ti Cina, lambda tester, lambda simulator suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Sensor Alat oksigén R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Lambda tester & simulator suppliers

Lambda tester & simulator

bubuka:
The lambda tester dirancang pikeun ngukur parobahan kawin silang nu lumangsung dina sistem kadali loop katutup. Tester bisa dipaké pikeun nganalisis Zirconia atanapi Titania tipe sensor. The tester tiasa simulate sinyal sensor mun ECU ka pariksa ditampa ti sinyal jeung con ?? rm yén
ECU tindakan kana sinyal ieu.

CIRI:
· Tés 1, 2, 3 jeung 4 sensor kawat.
· Tés sensor dipanaskeun sarta non-dipanaskeun  
· Identi mana kawat tester disambungkeun ka, fy ie taneuh, manaskeun atanapi suplai ECU (dimana lumaku)  
· Beunghar atanapi simulasi sinyal Lean mariksa réaksi ECU
· Kawat piercing klip pikeun sambungan gampang  
· Jalur lampu LED mintonkeun sinyal kawin silang ti
sensor lambda  
· Indikasi batré Low  
· Saklar kontrol disegel pikeun lingkungan workshop
· Awét ABS dipager

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan