Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Rex Mr. Rex
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-23344846 email:info@cartrendthings.com
Home > produk > Mobil diagnostik Pakakas & Testers > Lambda tester & simulator > Automotive lambda tester & simulator alat sensor Oksigén
Automotive lambda tester & simulator alat sensor Oksigén
  • Automotive lambda tester & simulator alat sensor Oksigén

Automotive lambda tester & simulator alat sensor Oksigén

    Type pamayaran: L/C,T/T,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF
    Waktos pangiriman: 8 Poé

Info dasar

Model No.: CT0038

Additional Info

bungkusan: karton

merek: Cartrend

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Cina

palabuhan: Shenzhen,Guangzhou,Shanghai

Panjelasan Produk


pedaran:

The lambda tester dirancang pikeun ngukur parobahan kawin silang nu lumangsung dina sistem kadali loop katutup. Tester bisa dipaké pikeun nganalisis Zirconia atanapi Titania tipe sensor. Tester tiasa simulate sinyal sensor mun ECU ka pariksa ditampa ti rm sinyal jeung con ?? yén ECU tindakan kana sinyal ieu.


Fitur:
· Tés 1, 2, 3 jeung 4 sensor kawat.
· Tés sensor dipanaskeun sarta non-dipanaskeun
· Identi ?? es nu kawat tester disambungkeun ka, nyaéta taneuh, manaskeun atanapi suplai ECU (dimana lumaku)
· Beunghar atanapi simulasi sinyal Lean mariksa réaksi ECU
· Kawat piercing klip pikeun sambungan gampang
· Jalur lampu LED mintonkeun sinyal kawin silang ti
sensor lambda
· Indikasi batré Low
· Saklar kontrol disegel pikeun lingkungan workshop
· Awét ABS dipager


spésifikasi:

Batré: 9V, 6F22 atawa sarimbag, basa
Dimensi / Beurat: 147 × 81 × 29mm / 250g

Categories produk : Mobil diagnostik Pakakas & Testers > Lambda tester & simulator

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Rex
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan