Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Rex Mr. Rex
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-23344846 email:info@cartrendthings.com
Home > produk > Mobil diagnostik Pakakas & Testers > bocor detektor
Service online
Rex
ngahubungan Kiwari

bocor detektor

Kategori produk tina bocor detektor, kami pabrik husus ti Cina, bocor detektor, Ultrasonic Stethoscope Kit suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Cairan bocor detektor R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina bocor detektor suppliers

bubuka:
detektor bocor dipake keur nangtukeun mun sarta dina sababaraha kasus dimana léak anu geus lumangsung dina sistim nu ngandung cair jeung gas. Metode deteksi kaasup ultrasound, nguji hydrostatic, infra red, sarta téhnologi laser sanggeus cacakan sarta léak deteksi salila jasa.


detéktor Cartrend bocor make téhnologi sensing ultrasonic canggih, nu husus dipaké pikeun ngadetéksi leakage gas na cair. alat nu bisa gancang tur akurat jeung intuisi manggihan sagala rupa tekanan atawa vacuum Sistim sakabéh urang gas na leakage cair faults, sarta ogé ngadeteksi darajat sealing bagian airtight kayaning kabin, kabin mobil, fridge, wadahna jeung saterusna.

Pilihan pangalusna keur bocor deteksi professional

Di Cartrend, urang narékahan pikeun nawiskeun cara hadé pikeun ngalakukeun bisnis jeung ngadeteksi leaks-jaman.

· Leaks Transmission diangken

· Leaks Air marake

· Leaks Hydraulics

· Leaks Air Conditioning

· Leaks coolant

· Leaks Engine Minyak

· Vakum leaks

· Leaks Tirus

· Leaks dikomprés Air

· Angin & Cai leaks

· Leaks diangken steering power

· Leaks Suluh

Fitur:

Fitur unggal kode maca OBD gumantung kana make jeung modél.

Najan kitu, geus ilahar pikeun paling nonton kudu:

readouts layar LCD

Nempo Konci gangguan diagnostik (DTC urang)

Kamampuhan pikeun ngareset Konci DTC / jelas

Meunang "snapshot" data sangkan bisa nempo kumaha ieu jalan mun kode ieu dipicu

pamiarsa kode OBD luhur-tungtung tiasa gaduh ciri leuwih maju kayaning:

Basa lian ti Inggris

definisi kode katuhu dina unit

Tampilan data frame freeze

 

spésifikasi:

Operasi rentang suhu: 0 ~ 40 C

réspon frékuénsi: 40KHz + 2KHz

Kakuatan suplai: batré 9V 6F22, anu maksimum ayeuna dipake nyaeta ngeunaan 35mA

Batré low alarem tegangan: indikator kakuatan hurung kaluar nalika catu daya nyaéta cukup

 

 

bedah:

pamiarsa kode OBD-II rupa-rupa harga.

Aranjeunna dibasajankeun hiji harga affordable ($ 85) mun loba ratusan dollar, atanapi langkung.

poto:

Émbaran leuwih:

Mun anjeun resep lalaki informasi langkung lengkep ihwal pamiarsa kode OBD-II atanapi museurkeun purchasing salah,

pariksa kaluar nafsirkeun Remen tanya OBD Patarosan, sarta oge Iklan sakuliah loka ieu.

Sababaraha ngaran merk pembaca OBD anu Carsara, Cartrend, Actron, INNOVA, jsb

Tumbu rujukan:

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan