Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Rex Mr. Rex
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-23344846 email:info@cartrendthings.com
Home > produk > Vehicle Electronics > Mercedes-Benz Android Napigasi
Service online
Rex
ngahubungan Kiwari

Mercedes-Benz Android Napigasi

Kategori produk tina Mercedes-Benz Android Napigasi, kami pabrik husus ti Cina, Mercedes-Benz Car Multimedia, System Mercedes-Benz Car Multimedia suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina System Mercedes-Benz Car Hiburan R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Mercedes-Benz Android Napigasi suppliers

Cartrend geus dimekarkeun sauntuyan Android layar toél pamuter navigasi GPS 10,25 inci pikeun Mercedes-Benz. Android Benz monitor geus dirancang pikeun ngaganti tampilan pabrik.

10.25 inch Mercedes-Benz Android touch screen GPS navigation player

Ku cara masang pamuter ieu Android multimédia anyar, anjeun bisa ngarasakeun fungsi kayaning navigasi GPS, internét via 3G / 4G WiFi babagi hotspot, Google Play toko, link eunteung layar, leungeun Bluetooth panggero telepon bébas, ningali video, dengekeun musik. What`s deui, eta ngajaga fungsi aslina tina mobil kawas kontrol kabayang mobil steering. Sistem aslina ieu terpadu dina Menu mana anjeun bisa pindah ka panganteur aslina migunakeun fungsi.

 

Pintonan navigasi GPS migunakeun plugs sami sareng abah sakumaha radio aslina. Instalasi keur saukur nyolok na maénkeun tanpa motong kabel mobil aslina. Cartend Benz Android pamuter layar toél kompatibel jeung model Mercedes-Benz kaasup A kelas, kelas C, kelas E, CLA, GLA, GLC, GLK.

 

spésifikasi utama

              

CPU 1.4GHz quad core

RAM 1GB

ROM 16GB internal Mémori

Layar 10,25 inci HD 1280 * 480 kapasitif Toel layar

OS Android 5.1

jaringan WiFi

Kartu TF Dua liang SD / Kartu

Port USB port Hiji USB

Kaméra Hiji input kaméra (RCA port)

Mikropon Panyungsi-di mikropon

Panarima GPS panarima GPS kaluar

Bluetooth Panyungsi-di

WiFi Panyungsi-di

Basa OSD: basa Inggris, Walanda, Perancis, Jerman, Italia, Korea, Polandia, Portugis, Rusia, Serbia, Spanyol, Swedia, Turki

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan