Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Rex Mr. Rex
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-23344846 email:info@cartrendthings.com
Home > produk > Vehicle Electronics > Mini Radio Cooper Napigasi
Service online
Rex
ngahubungan Kiwari

Mini Radio Cooper Napigasi

Kategori produk tina Mini Radio Cooper Napigasi, kami pabrik husus ti Cina, Mini Radio Cooper Napigasi, Radio otomotif Jeung Bluetooth suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Radio otomotif Jeung GPS R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Mini Radio Cooper Napigasi suppliers

Cartrend manufactures Mini Cooper Android toél layar GPS navigasi stereo radio pamuter DVD. Éta pikeun ngaganti radio pabrik. Android Mini Cooper suppors radio fungsi kayaning navigasi GPS, 3G / 4G WiFi hotspot internet, Google Play toko, layar link eunteung, leungeun Bluetooth panggero telepon bébas, radio FM / AM, video, musik, kontrol kabayang steering, pungkur view kaméra, DVR, OBD2 jeung saterusna.

The Mini Cooper Android Unit sirah navigasi disambungkeun kalayan plugs sarua jeung kabel saperti anu ti mobil aslina. instalasi keur saukur nyolok na maénkeun tanpa motong kabel mobil aslina. Cartend Mini Cooper layar toél pamuter DVD bisa dipasang dina Mini Cooper jeung CD pérak changer ti 2007 nepi ka 2010, sarta Mini Cooper jeung DVD pamuter hideung ti 2011 nepi ka 2016.

spésifikasi utama

CPU 1.4GHz quad core

RAM 1GB

ROM 16GB internal Mémori

Layar 7 inci HD 800 * 480 kapasitif Toel layar

OS Android 5.1

jaringan WiFi

liang kartu Hiji kartu SD / TF

port USB port Hiji USB

Kaméra Hiji input kaméra (RCA port)

Mikropon Panyungsi-di mikropon

panarima GPS panarima GPS kaluar

Bluetooth Panyungsi-di

WiFi Panyungsi-di

Basa OSD: basa Inggris, Walanda, Perancis, Jerman, Italia, Korea, Polandia, Portugis, Rusia, Serbia, Spanyol, Swedia, Turki

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan