Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Rex Mr. Rex
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-23344846 email:info@cartrendthings.com
Home > produk > Mobil diagnostik Pakakas & Testers > OBDII Code Reader
Service online
Rex
ngahubungan Kiwari

OBDII Code Reader

Kategori produk tina OBDII Code Reader, kami pabrik husus ti Cina, Obdii Code Reader, Otomatis scanner suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Lepat Code Reader R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina OBDII Code Reader suppliers

 

bubuka:

Hiji kodeu maca OBD-II mangrupa alat éléktronik anu ngidinan Anjeun pikeun nyolok kana OBD port diagnostik sarta aksés informasi teknis komputer anjeun.

Pariksa Patarosan Remen tanya séjén pikeun émbaran nu langkung lengkep ihwal OBD.

maca ngidinan Anjeun pikeun nempo sagala disimpen Konci gangguan diagnostik (DTC urang), nu AIDS di ngungkulan masalah kalayan mobil jeung treuk.

pamiarsa kode OBD datangna dina rupa-rupa wangun jeung ukuran. Sababaraha karya dina conjuction sareng komputer laptop jeung software.

Dina eta kasus, Anjeun dasarna meunang kabel sarta software.

Dina kasus séjén, unit téh handheld tur teu sadaya pungsi nu sami, tapi dina hiji rapih, pakét portabel.

 

Fitur:

Fitur unggal kode maca OBD gumantung kana make jeung modél.

Najan kitu, geus ilahar pikeun paling nonton kudu:

readouts layar LCD

Nempo Konci gangguan diagnostik (DTC urang)

Kamampuhan pikeun ngareset Konci DTC / jelas

Meunang "snapshot" data sangkan bisa nempo kumaha ieu jalan mun kode ieu dipicu

 

pamiarsa kode OBD luhur-tungtung tiasa gaduh ciri leuwih maju kayaning:

Basa lian ti Inggris

definisi kode katuhu dina unit

Tampilan data frame freeze

Sajaba ti éta, sabagian pabrik ngajual kinerja chip / tuners nu kaasup fitur maca kode OBD.

 

bedah:

pamiarsa kode OBD-II rupa-rupa harga.

Aranjeunna dibasajankeun hiji harga affordable ($ 19.99) mun loba ratusan dollar, atanapi langkung.

 

poto:

 

 

Émbaran leuwih:

Mun anjeun resep lalaki informasi langkung lengkep ihwal pamiarsa kode OBD-II atanapi museurkeun purchasing salah,

pariksa kaluar nafsirkeun Remen tanya OBD Patarosan, sarta oge Iklan sakuliah loka ieu.

Sababaraha ngaran merk pembaca OBD anu Carsara, Cartrend, Actron, INNOVA, jsb

Tumbu rujukan:

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan