Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Rex Mr. Rex
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-23344846 email:info@cartrendthings.com
Home > produk > Mobil diagnostik Pakakas & Testers > Alat Test séjén > Ngaropéa Test Alat lianna pikeun Automotive
Ngaropéa Test Alat lianna pikeun Automotive
  • Ngaropéa Test Alat lianna pikeun Automotive

Ngaropéa Test Alat lianna pikeun Automotive

    Type pamayaran: L/C,T/T,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF
    Waktos pangiriman: 8 Poé

Info dasar

Model No.: CT0087

Additional Info

bungkusan: karton

kandaraan: Ocean,Land,Air

palabuhan: Shenzhen,Guangzhou,Shanghai

Panjelasan Produk


Urang ogé ngamekarkeun sarta ngahasilkeun alat uji aumotive lianna kayaning relay tester, circuit tester, jsb


Cartrend relay otomotif rusuh hasilna tester nyadiakeun Sumuhun basajan / NO hasilna indikasi lampu di parantosan tes fungsi, di paling umum 4 sarta 5 pin relays otomotif.

The circuit kontrol relay ieu dites ku ngaktipkeun sarta mantau sirkuit relay coil internal tur ieu ngamungkinkeun beban misah ka ngaliwatan kontak relay.
Ieu dipigawé salaku siklus mana EQP-018 bisa nangkep konsistensi siklus na assess kaayaan relay.

A relay gagal baris hasil ku lampu RED bercahya whilst hiji lampu héjo nunjukkeun sakabéh aktivasina sarta siklus beban anu ditarima.


Punten Catet:

Mastikeun relay bener ieu dipaké pikeun circuit wahana husus. Hiji lepat relay (lepat amperage bisa ngahasilkeun gagalna relay prématur atanapi operasi circuit wahana lepat.


Fitur:

beurat lampu design ergonomic

Basajan Sumuhun / NO hasilna indikasi lampu


Ngarojong paling relays 4 sarta 5 pin

Résistansi coil - 20 nepi ka 500 ohm

Coil Test tegangan - 9 volt

Ngahubungan Résistansi bangbarung - 200 Milliohms



spésifikasi:
Panjangna: 170mm
Lebar: 130mm
Jangkungna: 70mm
Beurat: 0.25kg


Categories produk : Mobil diagnostik Pakakas & Testers > Alat Test séjén

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Rex
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan