Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Rex Mr. Rex
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-23344846 email:info@cartrendthings.com
Home > produk > Mobil diagnostik Pakakas & Testers > taman Indikator
Service online
Rex
ngahubungan Kiwari

taman Indikator

Kategori produk tina taman Indikator, kami pabrik husus ti Cina, taman Indikator, taman sénsor suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Parkir sénsor R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina taman Indikator suppliers

 

indikator taman

 

Kuring ntroduction:             

T alat na dirancang pikeun parkir akurat. lamun boga masalah jeung appraisals, sabaraha jauh teh mobil tina témbok lamun taman, Anjeun tiasa make alat ieu pikeun nyingkahan tabrakan. téknologi ultrasonic, anu gawéna sacara otomatis. hayu anjeun terang sora jeung tilu lampu dipingpin. mangrupakeun batré 9v (6f22) atawa hiji sumber éksternal anu nyadiakeun tegangan dc of 9v. eta diwangun ku unit tampilan, hiji Unit sensor tur kabel. eta oge boga indikasi batré saeutik.

 

A ppearance:

1. liang ultrasonic

2.   saklar            

3. nu jack input (catu daya éksternal)             

4. és beureum             

5. konéng nu dipingpin             

6. éta és héjo             

7. hummer nu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuring nstallation:    

A ccording ka inohong 2 sarta 3 ngawengku Imaging sarta Unit sensor dina tembok. unit Imaging kudu napel supaya supir nya terang. unit sensor anu dipasang langsung handap tampilan anu, ilaharna 0,7 nepi 0.9 méter luhureun taneuh. Kandaraan ifferent D bisa nurunkeun Unit sensor di lokasi béda. a adjustment leutik bisa jadi perlu.             

M ake yakin éta hiji aperture ultrasonic di tingkat sarua salaku bemper atawa plat lisénsi pikeun ultrasound nu reflected deui ka Unit sensor.             

A fter parantosan of instalasi, coba parkir mobil anjeun ngagunakeun aparat pikeun mastikeun yén éta dipasang bener.       

 

Catetan:             

1. sambungan kabel kudu pageuh disambungkeun ka sensor sarta Unit tampilan.             

2. pastikeun yén hiji Unit sensor teu halangan, nu bisa meunang dina jalan ultrasound.             






3. hiji aperture ultrasonic kedah di jangkungna sarua salaku panyangga atanapi plat.

gambar 2                                                                                                              gambar 3

aperture ultrasonic anu di jangkungna sarua salaku panyangga a                    unit Imaging kudu napel t ka supir bisa ningali

  atanapi plat lisénsi

                                                                                                                           

 

 

 

Parentah operasi             

1. péngkolan on mesin.             






2. tilu LED ieu cahayana dina kaayaan tina sosok 4. sumbu horizontal nunjukkeun jarak antara Unit sensor jeung mobil. unit sensor aya dina posisi sarua jeung nol.

 

3. lamun jarak antara Unit sensor jeung mobil antara 0,4 m jeung ngeunaan 5 m:             

a. Sarta dina és sarta aparatur nyieun sora lamun mobil anu ngadeukeutan unit.             

Catetan: frékuénsi sahiji alat keur nyieun sora ngahiung alarem téh konstan, jarak antara mobil jeung Unit sensor kirang ti kira 0,5 m. lamun jarak antara kira 0,5 m jeung ngeunaan 5 m, frékuénsi sahiji alat keur nyieun sora ngahiung alarem variasina kalayan jarak. nu pondok jarak, nu leuwih luhur frékuénsi sahiji alat keur nyieun sora ngahiung alarm.             

b. alat keur nyieun sora ngahiung bakal ngaluarkeun sora bip, lajeng shuts handap nalika mobil eureun mun mindahkeun arah Unit sensor atawa lamun mobil eureun pikeun pindah ka Unit sensor tur dimimitian pikeun mindahkeun jauh ti dirina.             

c. mesin hurung és na pareum sora lamun mobil anu pindah ti Unit sensor.             

d. aparatur kaluar és salila kurang leuwih 20 detik sanggeus mobil kasebut diparkir.           

 

4. mesin eureun indikasi naon ngeunaan sanggeus 20 detik, upami jarak antara kandaraan jeung Unit sensor anu kirang ti 0,4 m. lamun mobil anu pindah ti unit sensor na nyaeta ngeunaan 0,4 m jauh tina dirina, alat keur nyieun sora ngahiung bakal ngaluarkeun sora bip, lajeng shuts handap.

Catetan:

  1. mesin berpungsi mayeng tur otomatis. lamun teu lila ngagunakeun, nyabut batré atawa catu daya éksternal.             

2. mun anjeun migunakeun mesin, pastikeun aya euweuh sumber di sakuriling ultrasound nu.             

3. ngagunakeun alat hijina di garing tur beresih garasi, nu euweuh draf.             

4. ulah muka mesin méméh mesin dipareuman. pikeun nyegah shock listrik.             

5. lamun ngasupkeun garasi mobil anu bade teuing gancang, éta bisa ngurangan katepatan.             

6. teu make alat teh lamun casing nyaeta dipegatkeun atawa batré atawa bagian tina perumahan.             

7. ulah make aparat dina sakuriling gas ngabeledug, uap atawa lebu.             

8. kapasitas deteksi maksimum aparatur mangrupa 5 méter.

 

 

  Bursa batre:           

  Mun alat keur nyieun sora ngahiung ka disada na tilu dipingpin kedip-kedip dina waktos anu sareng, Anjeun kudu geuwat ngaganti batréna.              Méméh alat batré bursa mareuman na unplug nu catu daya éksternal.

Leupaskeun accu jeung samping pungkur ti Unit sensor, ngaganti batré maot dina tipe sarua.

Batré deui nutupan deui.             

 

The dasar spésifikasi:

Indikasi batré low: tilu dipingpin dina waktos anu sareng, alat keur nyieun sora ngahiung na kedip-kedip.

Kakuatan: batré 9v (6f22 atawa sarimbag) atawa hiji éksternal sumber dua 9v.

Hawa Gawe: 32 dinten nalika 50 ° c, kalembaban hawa <75%.             

Hawa neundeun: - 50 derajat ka 135, kalembaban hawa <85%.

Ukuran: tampilan: 185 x 61 x 31 mm.             

Sensor Unit: 82 x 61 x 37 mm. beurat: kira 180 g (tanpa batré)             

 

Catetan:             

1. eusi buku manual ieu bisa dirobah tanpa aya bewara.              

2. produsén teu nganggap tanggung jawab leungitna nanaon.             

3. eusi manual ieu bisa dipaké j

 

 

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan