Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Rex Mr. Rex
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-23344846 email:info@cartrendthings.com
Home > produk > Mobil diagnostik Pakakas & Testers > Indikator narik
Service online
Rex
ngahubungan Kiwari

Indikator narik

Kategori produk tina Indikator narik, kami pabrik husus ti Cina, Indikator narik, Silalatu Colokkeun tester suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina silalatu tester R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Indikator narik suppliers

Indikator narik otomotif
Alat ieu bisa nguji plugs narik, kawat narik colokan, sarta coils tanpa puncturing kawat.
Jeung jalan engine, nempatkeun tungtung grooved sahiji alat leuwih kawat narik colokan.
Bohlam bakal flash pikeun nandaan narik.

 

Fitur:

Blunt tip irung nyegah puncturing kalungguhan

Bohlam inténsitas tinggi na nempo jandela pikeun konsentrasi flash gede

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan