Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Rex Mr. Rex
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-23344846 email:info@cartrendthings.com
Home > produk > Mobil diagnostik Pakakas & Testers > Ban tekenan gauge
Service online
Rex
ngahubungan Kiwari

Ban tekenan gauge

Kategori produk tina Ban tekenan gauge, kami pabrik husus ti Cina, Ban tekenan gauge, ban gauge suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Hawa tekenan gauge R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Ban tekenan gauge suppliers


bubuka:

Unit ieu mangrupa alat idéal pikeun ngukurna tekanan ban. Ieu boga kaunggulan tina beurat lampu jeung struktur ci. Hal ieu kacida gampang ngagunakeun.
Anjeun tiasa make ka ngukur kandaraan `s tekanan ban pikeun nyetir aman

Fitur:

· 3 ~ 99,5 PSI  
· Fungsi Dual  
· Digital gauge akurat pikeun +/- 1,5 PSI
· Témbongkeun nembongkeun PSI, BAR, KPA na kg / cm2
· Otomatis kakuatan off, tampilan lampu tukang
· Desain Ergonomic keur fit leungeun nyaman
· Pangawasa pikeun ngukur ban urat jero
Lampu & Pangawasa

spésifikasi:
· Otomatis kakuatan kaluar
· Tampilan lampu tukang
· Desain Ergonomic keur fit leungeun nyaman

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan