Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Rex Mr. Rex
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-23344846 email:info@cartrendthings.com
Home > produk > Mobil diagnostik Pakakas & Testers > Ban tekenan gauge > Digital Tirus tekenan gauge pikeun Car Treuk sapédah
Digital Tirus tekenan gauge pikeun Car Treuk sapédah
  • Digital Tirus tekenan gauge pikeun Car Treuk sapédah

Digital Tirus tekenan gauge pikeun Car Treuk sapédah

    Type pamayaran: L/C,T/T,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF
    Waktos pangiriman: 8 Poé

Info dasar

Model No.: CT0092

Additional Info

bungkusan: karton

merek: Cartrend

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Cina

palabuhan: Shenzhen,Guangzhou,Shanghai

Panjelasan Produk


pedaran:


Lighted nozzle jeung tampilan layar pikeun pisibilitas pamungkas dina rueuk atawa peuting
Tampilan Digital instan tur jelas nembongkeun bacaan pasti, ngaleungitkeun guesswork of gauges analog
Anjing laut nozzle mun klep bobot keur ukuran gancang jeung akurat
Kontrol pushbutton basajan kabukti Unit on na milih rentang dimaksud
Otomatis shuts kaluar sanggeus 30 detik keur ngahemat hirup batré
Desain Ergonomic comfortably fits leungeun jeung ciri anu lemes, beungeut non-dieunakeun pasti Pakem


Kumaha beroperasi dina ban gauge digital:
1. Pencét switch terus pilih PSI atanapi BAR netepkeun kalawan LCD deui lampu pikeun pamakéan gampang peuting.
2. Teundeun nozzle tina gauge ngaliwatan klep ban. Pencét pageuh pikeun mastikeun segel alus jeung nyegah escaping hawa.
3. Tahan gauge dina klep dugi ka ngonci tampilan LCD.
4. Angkat gauge nu gancang ti klep sarta tekanan baca.
5. gauge bakal otomatis Cicing off 30 detik sanggeus pamakéan.
6. gauge bisa sacara manual dipareuman ku nyekel saklar ka handap pikeun leuwih ti 3 detik.
spésifikasi:
Opat ukur Bulan: PSI: 0-150, Bar, KPA, Kgf / cm2
Increment minimum: 0,5 PSI
Kakuatan Sumber: salah CR2032 3V Litium koin Cell & tilu Button LR44 1.5V Sél (Sakabéh Kaasup)
Pakét kaasup:
Digital ban gauge * 1pc (accu teu kaasup)


Categories produk : Mobil diagnostik Pakakas & Testers > Ban tekenan gauge

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Rex
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan