Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Rex Mr. Rex
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-23344846 email:info@cartrendthings.com
Home > produk > Mobil diagnostik Pakakas & Testers > Traktor Eléktro tester
Service online
Rex
ngahubungan Kiwari

Traktor Eléktro tester

Kategori produk tina Traktor Eléktro tester, kami pabrik husus ti Cina, Traktor Eléktro tester, Trailer Lampu tester suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Trailer Colokkeun tester R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Traktor Eléktro tester suppliers

tester Ieu bisa nguji stop kontak trailer di wahana. Hal ieu dipaké pikeun langsung nguji naha wiring kakuatan suplai trailer anu normal atawa henteu. Kalawan indikator LED, éta bisa nunjukkeun sesar wae dina wiring tina mobil atawa trailer anu.

Kumaha nguji sambungan tina trailer a (ogé bisa janten kapilah atanapi sapedah carrier)
1. Pasang colokan dina sambungan tina tester.
2. Pencét tombol konéng di sisi tester.
3. Mun wiring anu alus, sagala LEDs terang nepi. fungsi tiap LED nyaeta (Priangan ISO 1724):
Indikator leungeun kénca (konéng);
lampu kabut atanapi 12V (bulao);
Massa (bodas);
Indikator leungeun katuhu (héjo);
lampu pungkur katuhu (coklat);
lampu marake kénca (beureum);
ditinggalkeun lampu pungkur (hideung).
Perhatosan: The pin moal 2 bisa dipaké boh pikeun lampu warning kabut atawa sambungan 12V permanén.
4. Lamun LED a teu terang nepi, éta sabab anu saluyu kawat anu cacad. Lamun sakabeh LEDs teu terang nepi.
1. Pasang tester di stop kontak tina mobil.
2. Pencét tombol konéng di sisi tester.
3. Mun wiring anu alus, sagala LEDs terang nepi. Ngalakukeun deui lengkah 4 sakumaha saméméhna.
Anjeun oge bisa nguji fungsi unggal pin of stop kontak di.
1. Pindah dina indikator leungeun kénca (kasebut saenggeus ganti dina konci ignition).
2. pakait LED kedah flash kalawan frékuénsi anu sarua. Lamun henteu, ditinggalkeun leungeun indikator wiring geus cacad / rusak.
3. Ulang lengkah 1 sarta 2 pikeun indikator leungeun katuhu, lampu pungkur, lampu kabut na stoplights.
Catetan: shooting Lampu tur mintonkeun béda bisa ngabalukarkeun warna item dina gambar saeutik béda ti hal nyata. Ukur diwenangkeun kasalahan nyaeta +/- 1-3 cm.

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan